Resultaten laden ...

F B Deurvorststraat 43

33 m2 kantoorruimte te huur in Ulft

Kenmerken

Aantal parkeerplaatsen 10
Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Ulft-Centrum en Ulft-Oost
Bouwjaar 1901

Op de 2e verdieping van een monumentaal klooster hebben we een mooi groot kantoor beschikbaar. (33m2)
De prijs is incl. gas water, licht en internet.

Een historisch klooster, reeds in 2024 volledig getransformeerd naar een duurzaam pareltje! Dankzij onze 100 zonnepanelen en 3 warmtepompen, één voor iedere verdieping, zijn we zelfvoorzienend én milieuvriendelijk. Ook is het dak compleet vernieuwd met witte dakbedekking van 7 centimeter dakisolatie geniet je hier van een aangename temperatuur, koel in de zomer en warm in de winter. Kom en ervaar de harmonie tussen geschiedenis en moderniteit, te midden van een groenere toekomst.

- Twee ramen die een prachtig uitzicht bieden over Ulft.
- Antraciet tapijt
- Led-verlichting
- Airconditioning voor optimaal comfort.
- 7 x stopcontacten
- 10 x internet aansluitingen.

Welkom bij Ondernemerscentrum IJzersterk Ondernemen, waar geschiedenis en modern ondernemerschap samenkomen in het bruisende hart van Ulft!

Stap binnen in ons prachtige voormalige klooster, een gebouw doordrenkt met karakter en charme sinds 1901. Hier, te midden van deze historische pracht, vind je een dynamische hub voor ondernemerschap: Ondernemerscentrum IJzersterk Ondernemen.

Met 25 unieke kantoorruimtes bieden wij een thuis voor bedrijven van alle groottes en sectoren. Of je nu een start-up bent die op zoek is naar een inspirerende ruimte om te groeien, of een gevestigde onderneming die haar volgende hoofdstuk wil beginnen, wij hebben de perfecte plek voor jou.

Waarom kiezen voor Ondernemerscentrum IJzersterk Ondernemen? Niet alleen bieden wij hoogwaardige kantoorruimtes, maar we creëren ook een gemeenschap van gelijkgestemde professionals die elkaar inspireren en ondersteunen. Hier vind je meer dan alleen een werkplek; je vindt een netwerk van kansen en samenwerkingen.

Ontdek de perfecte ruimte om jouw ondernemersdromen waar te maken bij Ondernemerscentrum IJzersterk Ondernemen - waar verleden en toekomst samenkomen voor jouw succes.