Resultaten laden ...

Fascinatio Boulevard 722

46 m2 kantoorruimte te huur in Capelle aan den IJssel

Kenmerken

Huurprijs € 1.350 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Fascinatio Oost
Bedrijventerrein Fascinatio
Bouwjaar 2004

Betreft
In het object Fascinatio Boulevard 722 zijn op de 3e (top)verdieping diverse zeer representatieve kantoorunits beschikbaar. De verhuurder is tevens hoofdgebruiker van het object en biedt diverse servicemogelijkheden aan de overige huurders, waaronder receptie-, vergader- en lunchfaciliteiten.

Het object is zeer centraal gelegen op het Capelse bedrijvenpark Fascinatio, op de grens van Rotterdam en met zowel het eigen als openbaar vervoer uitstekend bereikbaar door de ligging nabij de Rijksweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen).

Voorzieningen
Het object is voorzien van:
• Representatieve & ruime entreehal met receptie;
• Personenlift;
• Pantry met diverse apparatuur;
• Gescheiden dames- en herentoiletgroep;

De kantoorunits zullen worden opgeleverd inclusief de volgende voorzieningen:
• Systeemplafonds met geïntegreerde energiezuinige verlichtingsarmaturen;
• 3-voudige luchtbehandelingsinstallatie met koeling;
• Te openen ramen;
• Afgewerkte (deels glazen) wanden;
• Vloerbedekking;
• Wandkabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoonbekabeling;

De huurders kunnen op basis van “fair-use” gebruik maken van diverse algemene voorzieningen waaronder de receptie, vergaderruimte en bedrijfsrestaurant.

Indeling
3e verdieping Afmeting m² All-in huurprijs
Unit 3.03, 3.04 & 3.06 46 € 1.350,=

De genoemde prijzen zijn per maand, exclusief BTW, inclusief parkeren, service- en energiekosten.

Oplevering
Per direct mogelijk.

Huurtermijn
Minimaal 12 maanden.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie 30 januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen danwel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan