Resultaten laden ...

Flight Forum 3523

132 m2 kantoorruimte te koop in Eindhoven

Kenmerken

Prijs Op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Flight Forum
Bedrijventerrein FLIGHT FORUM

Zeer representatieve kantoorunit beschikbaar in het bedrijfsverzamelgebouw 'Flight Support' op het Flight Forum in Eindhoven. De kantoorunit is gelegen op de 2e verdieping, boven de poort, aan de voorzijde van het bedrijfsverzamelgebouw en is volledig zelfstandig. Enkel de entree, het trappenhuis en de lift worden gedeeld met andere gebruikers van het gebouw.

Het businesspark Flight Forum ligt naast Eindhoven Airport en is de laatste jaren volop in ontwikkeling. Economisch, ruimtelijk en sociaal groeit Flight Forum uit tot een vooruitstrevend en vitaal gebied in het hart van de Benelux.

Kenmerkend voor dit businesspark is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid door de diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de A2 (Maastricht – Eindhoven), A58 (Eindhoven – Tilburg) en A67 (Venlo – Antwerpen) zijn binnen 2 autominuten te bereiken.

Ook door middel van het openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 200 meter afstand.

Metrage

Bruto vloeroppervlakte: circa. 132 m2

Parkeren

Bij de kantoorunit zijn drie privé parkeerplaatsen in de huur inbegrepen. De mogelijkheid is aanwezig om twee extra parkeerplaatsen erbij te huren. De extra maandelijkse kosten bedragen € 50,- per maand excl. BTW per parkeerplaats.

Opleveringsniveau

- Airconditioning
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en ventilatieroosters
- Garderobe
- Glasvezel verbinding is aanwezig in de meterkast
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Internet- en telefonieaansluitingen
- Energiezuinige LED – verlichting
- Pantry
- Stucwerkwanden
- Dames- en herentoilet
- Vloerbedekking
- Wandradiatoren
- Zonwering
- Lift

Energielabel

De kantoorunit beschikt over een energielabel A.

Huurcondities

Huurprijs: € 1.250,- per maand excl. BTW.

Servicekosten: € 150,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 2 jaar.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met servicekosten.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model.

Koopcondities

Vraagprijs: Op aanvraag.

Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de overeenkomst.

Aanvaarding: In overleg.

Goedkeuring:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan