Resultaten laden ...

Fokkerstraat 18

210 m2 kantoorruimte te huur in Leerdam

Kenmerken

Huurprijs € 1.050 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen Leerdam
Bedrijventerrein Nieuw Schaik

Nette kantoorruimte op fraaie locatie!

Het pand is gelegen op het bedrijventerrein ‘Nieuw Schaik’. Leerdam is zeer centraal gelegen in het land, in directe omgeving treft u de A27, A2 en A15. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten. Dit bedrijventerrein is nabij het centrum gelegen op loopafstand van het openbaar vervoer en station Leerdam. De open kantoorruimte van circa 210 m² is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een ruime overloop met toegang tot de verschillende kantoorruimten.

Kantoorruimte
De totale beschikbare oppervlakte van het object is ca. 210 m², verdeeld over verschillende kantoorkamers./-ruimten: namelijk een ruimte van circa 24 m², een ruimte van circa 46 m² en een ruimte van 110 m²

De eerste verdieping is bereikbaar via de gezamenlijke entree op de begane grond. Via het trappenhuis komt en op de centrale overloop met toegang tot de verschillende kantoorruimten. Eveneens is op de verdieping een pantry aanwezig en een toiletgroep. De vele ramen maken het een aangename kantoorplek.

Huurprijs:
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.050,- per maand voor het gehele object. De huurprijs wordt niet vermeerderd met de geldende btw

Huurperiode:
De huurperiode is vanaf 1 jaar.

Opleveringsniveau:
De ruimte is voorzien van:
- Gedeelde nutsvoorzieningen;
- Gezamenlijke entree;
- Toiletten;
- Keukenblok v.v. close-in boiler;
- CV-installatie met radiatoren;
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- Tegelvloer;

Bankgarantie:
De bankgarantie dient voor huuringangsdatum gesteld te worden ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met eventuele servicekosten en de geldende btw.

Huurbetaling:
De huurbetaling dient per maand vooraf te worden voldaan middels automatische incasso

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst is gebaseerd op het ROZ-model

Aanvaarding:
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.

Parkeerplaatsen:
Gezamenlijke parkeerplaatsen direct voor het gebouw aanwezig.

Bijzonderheden:
- Huurder kan het gehuurde zelf indelen ofwel afbouwen, echter na overleg met de verhuurder en haar schriftelijk akkoord.
- De eigenaar behoud zich het recht toe tot finale goedkeuring
- Huurders gerelateerde lasten zullen door verhuurder worden doorberekend, te denken valt bijvoorbeeld aan het gebruikersdeel van de gemeentelijke belastingen.