Resultaten laden ...

Fokkerstraat 18

222 m2 kantoorruimte te huur in Reeuwijk

Kenmerken

Huurprijs € 475 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Zoutman
Bedrijventerrein Zoutman

Het betreft hier een hoogwaardige kantoorruimte op de eerste verdieping gelegen op bedrijventerrein Zoutman in Reeuwijk. De kantoorunit maakt onderdeel uit van een representatief en goed onderhouden multitenant kantoor- en bedrijfspand van in totaal 3 bouwlagen.

De ruimte beschikt over een turn-key opleveringsniveau en heeft een oppervlakte van in totaal circa 42 m². Deze kantoorruimte is voorzien van een prachtige visgraten vloer.

De eigenaar is continue bezig met het verduurzamen en moderniseren van het pand. Sinds dit jaar liggen er 112 zonnepanelen op het dak van het pand.

In het kantoor is een divers aantal ondernemers gevestigd waaronder Eigenwijs Evenementen, Herstel & Leef, Fietslease en Tachyons.

Bereikbaarheid:
Goede bereikbaarheid, bedrijventerrein Zoutman is gelegen nabij de A12 (Den Haag-Utrecht). Daarnaast is het pand gelegen nabij de N11 (Bodegraven – Alphen aan den Rijn – Leiden). Beide wegen zijn goed bereikbaar door de nieuwe rondweg. De busverbindingen zijn gelegen op loopafstand. Parkeren is mogelijk op eigen terrein en anders in de directe omgeving (vrij parkeren).

Tevens gelegen nabij de Reeuwijkse Plassen alsmede winkelcentrum Miereakker waar de nodige dienstverlening, winkels in de dagvoorziening en horeca gevestigd zijn. Huurder kan in de periode van 1 april tot en met 31 oktober met een kleine boot aanleggen bij de aanliggende sloot, welke een vaarverbinding heeft naar de Reeuwijkse Plassen.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse kantoordoeleinden.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt circa 42 m² en is geheel gelegen op de eerste verdieping en aangeduid als unit 14.

Oplevering:
In overleg, per direct.

Opleveringsniveau:
Het opleveringsniveau is onder andere voorzien van:
- gemeenschappelijke toiletgroep en pantry per verdieping;
- airco;
- zeer net afgewerkt plafond inclusief ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- strak afgewerkte houten vloeren;
- te openen ramen;
- dubbele beglazing;
- strak afgewerkte wanden;
- inbouwkasten;
- riante entree;
- centrale verwarming middels radiatoren;
- toegang tot het achtergelegen terras van circa 105 m²;
- mogelijkheid tot het leggen van een kleine boot achter het pand;
- glasvezel internetaansluiting;
- databekabeling;

Huurprijs:
€ 475,- per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en servicekosten.

Voorschot servicekosten:
Het voorschot servicekosten is gebaseerd op € 30,00 per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Het voorschot wordt maandelijks vooruit betaald en wordt jaarlijks verrekend op basis van nacalculatie.

Het voorschot servicekosten omvat onder andere:
- voorschot energiekosten;
- voorschot waterlevering;
- schoonmaakkosten van de algemene ruimten;
- onderhoud parkeerplaatsen;
- onderhoud tuin;
- onderhoud van het achtergelegen terras;
- glasbewassing buitenzijde;
- onderhoud airco;
- onderhoud centrale verwarming;
- controle brandblussers;
- ondernemersfonds Reeuwijk;
- onroerendezaakbelasting gebruikers;
- rioolheffing gebruikers;
- zuiveringsheffing bedrijven;
- waterschapsbelasting bedrijven;
- gebruik afvalcontainers;
- glasverzekering;
- klein onderhoud;
- administratiekosten 5% over het geheel.

Voor internet liggen er aparte aansluitingen, de gebruiker zal zelf een provider moeten regelen. Aansluiting op een alarmcentrale is voor rekening van de huurder.

Energielabel:
A+.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Disclaimer:
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan