Resultaten laden ...

Gelrestraat 30

603 - 2.232 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Servicekosten € 50 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Scheldebuurt
Bouwjaar 2021
Energielabel A++

Na een intensieve aanbestedingsperiode heeft AM Real Estate de rechten gekregen om een ​​multifunctioneel project te ontwikkelen aan de Europaboulevard in Amsterdam. Dit project, ‘CrossOver’ genaamd, wordt momenteel samen met Team V Architecten afgerond.

CrossOver bestaat uit ca. 10.800 m² kantoorruimte en aanverwante accommodatie, verdeeld over een kelderverdieping (parking), begane grond en 9 bovengelegen verdiepingen. De ontwikkeling omvat een multifunctioneel gebouw van een kantoortoren, een co-working concept en een co-living concept. Dit alles draagt ​​bij aan het realiseren van een nieuw gebouw dat echt zal bijdragen aan de levendigheid en kwaliteit van het gebied. CrossOver zal worden ontwikkeld met de luxe om balkons en terrassen op bijna elke verdieping te hebben. Dit creëert een groene en stedelijke sfeer waarin mensen het stadscentrum en de Zuidas op een optimale manier kunnen ervaren.

CrossOver voldoet aan de hoogste duurzaamheidsnormen en is ontworpen door een van de toonaangevende Nederlandse architectenbureaus, Team V Architecture met veel open werkruimte die open en duidelijke communicatie mogelijk maakt. De majestueuze ingang leidt naar een indrukwekkende trap naar de eerste verdieping met een uitzonderlijk grote verdieping geschikt voor Co-working. De bovenste verdiepingen zijn gemakkelijk bereikbaar via de centrale kern, waar liften medewerkers en gasten naar alle bovenste verdiepingen brengen. Het object is ontworpen om verschillende werkconcepten mogelijk te maken, waaronder Co-Working op de mezzanine en de eerste verdieping.

Hoogwaardige kantoorruimte met vergaderfaciliteiten bevinden zich op de 2de tot en met de 9de verdieping. Ruimte voor publiek en sociaal gebruik (plein) bevindt zich op de begane grond.

De begane grond van CrossOver herbergt een ruime entree met een plafondhoogte van meer dan 8 meter. De hoofdingang leidt naar de receptie met een zithoek. Op de begane grond bevindt zich ook de liftlobby van de liftkern naar de tussenliggende verdiepingen. Er zijn in totaal vier liften beschikbaar om medewerkers en gasten naar de tussenliggende verdiepingen te brengen. De zuidwestelijke hoek van CrossOver herbergt ruimte voor een koffiebar of restaurant. De plattegronden zijn ontworpen om natuurlijk licht te maximaliseren en flexibele kantoorruimte te bieden voor enkele of meerdere gebruikers, omdat de verdiepingen gemakkelijk kunnen worden onderverdeeld. Op de technische verdieping (tussen begane grond en eerste verdieping) bevinden zich de meeste technische ruimtes en servicekamers.

Locatie
'CrossOver' is zeer gunstig gelegen aan de Kop Zuidas en profiteert daarom van een uitstekende bereikbaarheid en snelle verbindingen met de luchthaven Schiphol en Amsterdam, Utrecht en andere steden. Het kantoorgebouw is direct langs de snelweg A10, tegenover de RAI Convention Center, het RAI Station en het NHOW hotel gelegen. Gepositioneerd aan de oostkant van de Zuidas, een snelgroeiend gebied dat integreert professionele, recreatieve en residentiële activiteiten met gemak.

Er is een voortdurende vraag naar kantoorlocaties van hoge kwaliteit met uitstekende bereikbaarheid per openbaar vervoer en auto. ‘Crossover’ bevindt zich op loopafstand van de trein- en metrohub van Amsterdam RAI, evenals verschillende lokale bus- en tramlijnen, die toegang bieden tot elke vorm van openbaar vervoer.

Bovendien bevindt het gebouw zich ver van alle geplande bouwwerken voor de komende jaren (Zuiddok Model), waardoor ‘Crossover’ op een ideale locatie wordt geplaatst. Vanwege de ligging direct naast de oprit van de ringweg A10, kan de bereikbaarheid met de auto niet beter zijn

Bereikbaarheid
Auto
Crossover ligt direct naast de afrit van de snelweg A10, de ringweg van Amsterdam. De locatie biedt uitstekende toegang tot het nationale snelwegennetwerk met Utrecht, Den Haag en Rotterdam op 60 minuten rijden.

Openbaar vervoer
Station Amsterdam RAI en metrostation Europaplein liggen beide op 5 minuten lopen. Metrostation Europaplein ligt aan de nieuwe Noord-Zuidlijn die frequente en snelle verbindingen biedt naar station Amsterdam Zuid, Amsterdam Centraal en Amsterdam Noord. Station Amsterdam RAI bevindt zich op het Amsterdamse metronetwerk, tramnetwerk en het nationale spoorwegnet.

Vlucht
Schiphol International Airport is de belangrijkste Nederlandse luchthaven, verbonden met meer dan 320 bestemmingen op alle continenten en verwerkte in 2018 meer dan 71 miljoen passagiers, waarmee het de 3e drukste luchthaven van Europa is. Schiphol is binnen 15 minuten met de auto en 10 minuten met de trein bereikbaar vanaf de RAI en het treinstation Zuidas.

Parkeren
De ondergrondse parkeergarage biedt in totaal 80 beveiligde parkeerplaatsen voor kantoor en openbaar gebruik. Hiervan zijn 20 gereserveerde parkeerplaatsen voor kantoorgebruikers, 50 parkeerplaatsen voor openbaar gebruik en 10 parkeerplaatsen voor een uniek mobiliteitsconcept.

Crossover biedt parkeerplaatsen voor fietsen aan op de begane grond.

Huurprijs
Kantoorruimte:
Nader te bepalen.

Parkeerplaatsen:
Nader te bepalen.

De huurprijzen zijn te vermeerderen met BTW.?

Servicekosten
Nader te bepalen.

Opleveringsniveau
- Vanaf de 2e verdieping een balkon per verdieping;
- Sanitaire voorzieningen per verdieping;
- Ondergelegen parkeergarage, 80 parkeerplaatsen;
- Fietsenstalling;
- BREEAM-NL excellent;
- Zonnepanelen op het dak;
- Vrije hoogte van 2,75 m. op de kantoorverdiepingen;
- Restaurant / koffiebar op de begane grond.

Huuringangsdatum
In overleg.