Resultaten laden ...

Goudsesingel 2

1.823 m2 kantoorruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Stadsdriehoek

Betreft:
Te huur, in totaal ca. 1.823 m² kantoorruimte in het kantoorverzamelgebouw aan de Goudsesingel 2-14 te Rotterdam. De etages hebben een fantastisch uitzicht over Rotterdam. Op de begane grond is de Rotterdamse winkel van Cool Blue gevestigd. Momenteel staan de eerste en de tweede verdieping met elkaar in verbinding door een interne trap. In overleg kunnen deze verdiepingen ook los van elkaar gehuurd worden.

Ligging en bereikbaarheid:
Het object is gelegen aan de rand van het centrum in het populaire Laurenskwartier. Bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer is optimaal. Haltes van verschillende tram- en buslijnen alsmede metrostation Oostplein bevinden zich binnen ca. 100 meter afstand van het kantoorgebouw. Via de Maasboulevard en de Boezembocht is een snelle verbinding naar de verkeersruit rond Rotterdam gegarandeerd.

Oppervlakten:
Het totale kantoorgebouw bestaat uit ca. 3.854 m², waarvan voor de verhuur nog
ca. 1.823 m² beschikbaar is.
- Begane grond + entresol: ca. 128 m² (43 m² + 85 m²)
- 1e verdieping: ca. 800 m²
- 2e verdieping: ca. 610 m²
- 4e verdieping: ca. 285 m²

Deelverhuur is mogelijk.

Parkeren:
Er zijn 15 parkeerplaatsen beschikbaar in de achter het gebouw gelegen parkeergarage. In de directe omgeving is ruim voldoende (betaald) parkeergelegenheid.

De huurprijs van de parkeerplaatsen is op aanvraag.

Huurprijs:
Op aanvraag.

Huurtermijn:
In overleg, tot uiterlijk 31 december 2024.

Datum van oplevering:
In overleg.

Servicekosten:
Het betreft een all-in huurprijs, inclusief servicekosten.

Staat van oplevering:
De kantoorruimtes zullen onder andere met de navolgende voorzieningen worden opgeleverd:
- Topkoeling installatie;
- Te openen ramen;
- Zonnescreens buitengevel (zonzijde);
- Dames en heren toiletgroep per verdieping;
- Lift;
- Inpandige fietsenstalling.

Bankgarantie:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie februari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Algemeen:
De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Parc Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan