Resultaten laden ...

Hamburgweg 31

14 - 40 m2 kantoorruimte te huur in Deventer

Kenmerken

Status Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs € 299 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Kloosterlanden
Bedrijventerrein KLOOSTERLANDEN

In Deventer op het industrieterrein Kloosterlanden zijn meerdere kantoorruimtes te huur. De kantoorruimtes zijn per ruimte of in zijn geheel te huur. Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere kantoorkamers te combineren om zo de gewenste oppervlakte te creëren. De gemeenschappelijke ruimte is middels een toegangscontrolesysteem 24/7 toegankelijk. Kantoorruimtes zijn met slot en sleutel af te sluiten. In de gemeenschappelijke ruimte is een pantry met vaatwasser en koelkast aanwezig. Alle kantoren zijn uitgerust met Airco. Er kan gratis gebruik gemaakt worden van een standaardinternet voorziening zowel bedraad als draadloos (WiFi). Parkeren op eigen terrein.

Huren bij Predni is persoonlijk. Je hebt direct contact met de eigenaren en dagelijks is er iemand om je te helpen. Is er iets? Dan staan we voor je klaar: lekkere korte lijnen dus. Gebruik maken van onze schoonmaakdiensten? Ook dat is mogelijk! Van plan om langer te blijven? Dan krijg je van ons de vloer gratis.

Kantoren:

31A De Hamburg - 26m² - € 499,-
Ruimte voor circa 3 ruime werkplekken en een overlegplek. Uitgerust met convectorradiatoren, airco en zonwering. Wi-Fi en bekabeld internet beschikbaar.

31B De Koepel - 26m² - € 499,-
Ruimte voor circa 3 ruime werkplekken en een zitje. Uitgerust met een kastenwand, airco en zonwering. Wi-Fi en bekabeld internet beschikbaar.

31C Parkzicht 1 - 40 m² - € 599,-
Ruimte voor circa 6 ruime werkplekken. Uitgerust met een kastenwand, airco en zonwering. Wi-Fi en bekabeld internet beschikbaar.

31D Parkzicht 2 - 40m² - € 599,-
Ruimte voor circa 6 ruime werkplekken. Uitgerust met airco en zonwering. Wi-Fi en bekabeld internet beschikbaar.

31E De Paderborn - 14m² - € 299,-
Ruimte voor circa 2 ruime werkplekken. Uitgerust met airco en zonwering. Wi-Fi en bekabeld internet beschikbaar.

Centrale ruimtes:
Centrale hal - 60m² met pantry uitgerust met vaatwasser en koelkast.