Resultaten laden ...

Hanzeweg 14

20 m2 kantoorruimte te huur in Gouda

Kenmerken

Huurprijs € 269 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt De Goudse Poort
Bedrijventerrein Goudse Poort

Op toplocatie gelegen markant kantoorgebouw Multiveste. Hier kunt u een representatieve kantoorruimte huren, verschillende oppervlaktes beschikbaar.

Vloeroppervlakte: totaal circa 5657 m² vvo, verdeeld over 6 bouwlagen. Elke bouwlaag heeft een oppervlakte van ca. 1.000 m² met drie vleugels. Hierdoor is er optimale indelingsvrijheid mogelijk!

Parkeervoorziening: afgesloten parkeerterrein met 149 parkeerplaatsen. In overleg kunnen er parkeerplaatsen bij de kantoorruimtes worden gehuurd.

Locatie: direct aan de eerste afslag van de rijksweg A-12 op de Bedrijventerrein Goudse Poort. Op loopafstand bevindt zich een bushalte. En het NS-station is binnen 10 minuten per stadsbus bereikbaar.

Opleveringsniveau onder meer met:
- automatische deuren met tochtsluis;
- intercom;
- brievenbussen in entreehal;
- 2 personenliften;
- verschillende kantoorruimten met een flexibele indeling;
- mechanische ventilatie met topkoeling;
- luchtbevochtiger;
- cv-installatie;
- te openen ramen;
- kabelgoten;
- binnen zonwering;
- pantry;
- dubbele toiletgroep.

Huurprijsaanpassing: jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs inclusief servicekosten, eventuele parkeerplaats en de eventuele BTW geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: de huurovereenkomst wordt aangegaan voor nader vast te stellen termijnen.

Zekerheid: huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden incl. BTW.

BTW-status: verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van HANZEWEG 14 te GOUDA. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan