Resultaten laden ...

Hanzeweg 15

204 m2 kantoorruimte te huur in Gouda

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt De Goudse Poort
Bedrijventerrein Goudse Poort

In kantoorgebouw ‘Hanzepoort’ kunt u een representatieve kantoorkamer huren. Alle kantoorkamers zijn turn-key uitgerust. U hoeft alleen uw bureau mee te nemen en dat kunnen wij zelfs voor u regelen!

Parkeervoorziening
In overleg kunnen er parkeerplaatsen bij de kantoorkamer worden gehuurd. De huurprijs voor een parkeerplaats bedraagt € 350,- per plaats per jaar excl. BTW.

Locatie
Op het bedrijventerrein Goudse Poort, naast de Sligro en Go Stores. De bushalte (5 buslijnen) bevindt zich nagenoeg voor de deur. De rijksweg A12 en A20 zijn op zeer korte afstand gelegen. Met de fiets is het NS station in circa 10 minuten te bereiken.

Totale vloeroppervlakte
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt 1.700 m².

Hanzeweg 15
Kamer Metrage (in m² v.v.o.)
Eerste verdieping
1.04 31 m²

Tweede verdieping
2.01 29 m²
2.03 40 m²

Hanzeweg 17
begane grond
0.0 32 m²
0.02 25 m²
0.03 27 m² (per 1 december 2024)
0.04 20 m²

Voorzieningen
Alle kamers zijn turn-key uitgerust.

Huurprijs
Vanaf € 228,- per maand.

Servicekosten
Inclusief.

Energielabel
Hanzeweg 15: A+
Hanzeweg 17: A

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurtermijn
Vanaf 1 jaar, of langer.

Verlengingstermijn
Telkenmale 1 jaar, of langer.

Opzegtermijn
3 maanden.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Aanvaarding
In Overleg.

BTW-Status
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Disclaimer
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Hanzeweg 15 te Gouda. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Bij Abram Bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.