Resultaten laden ...

Hanzeweg 52

180 m2 kantoorruimte te huur in Deventer

Kenmerken

Huurprijs € 75 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Industrieterrein
Bedrijventerrein BERGWEIDE

Op Bedrijvenpark Bergweide: kantoorruimte eventueel in combinatie met opslagruimte.
Het kantoorobject ligt op steenworp afstand van het “Hanzetrace”, de belangrijkste doorgaande weg (N348) en uitvalsweg van en naar de Rijksweg A1 en het centrum van Deventer. Vanaf het NS-station is de locatie eveneens goed bereikbaar (10 min loopafstand). Daarnaast beschikt het over voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein.
De ruimte is gelegen bij de voor Deventer nieuwe vestiging van “ SPACEWINNER” aan de Hanzeweg. Het kantoordeel is voor de verhuur beschikbaar en bestaat uit ca. 180 m² op de 1e verdieping.
Het feit dat de traditionele systeemplafonds zijn weggelaten en het plafond zwart is gespoten, geeft deze ruimte een eigenzinnige en moderne uitstraling. Kortom: een leuke, eigentijdse omgeving om te werken, die eens een keer anders is dan de traditionele kantoren!

OPPERVLAKTE:
1e VERDIEPING
- 180 m² kantoor met eigen toiletgroep en pantry; bereikbaar via een brede vaste trap.
Er kan voor de huurder van deze verdieping eventueel een eigen entree gerealiseerd worden.

VOORZIENINGEN KANTOORRUIMTE:
Gezamenlijke entree / tochtsluis, betonvloer , verwarming d.m.v. CV met radiatoren, toiletgroep, pantry;

BEDRIJFSRUIMTE (optioneel)
Naast de kantoorruimte is het mogelijk om in de naastgelegen grote (en ca. 9 meter hoge!) bedrijfshal, in overleg met verhuurder opslagruimte bij te huren met een (maximale) oppervlakte tot ca. 650 m². De bedrijfsruimte is voor zien van een monoliet afgewerkte betonvloer, verlichting en is verwarmd. Vrije overspanning: ruim 11 meter en in totaal ca. 58 meter diep (kolomvrij!). Het gaat hier om een deel van de bedrijfshal, huurder heeft dus niet het alleengebruik.
Het is NIET mogelijk de opslagruimte SEPARAAT te huren van de kantoorruimte.

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan voor dit object is ''Bergweide, Kloosterlanden - Hanzepark, Veenoord'', bestemd voor bedrijven t/m milieucategorie 2. Op verzoek zal een afschrift van het bestemmingsplan worden toegezonden.

ENERGIELABEL
A++

HUURPRIJS
€ 75,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW
Huurprijs in combinatie met de bedrijfshal op aanvraag

SERVICE KOSTEN
De ruimte wordt verwarmd door middel van een gemeenschappelijke verwarming waarvoor naar rato van het aantal m² gehuurde oppervlakte een nader overeen te komen bedrag vastgesteld zal worden.
Dit bedrag “servicekosten” kan ook nog worden beïnvloed door andere tussen verhuurder en huurder gemaakte afspraken ten aanzien van de door verhuurder overige te verzorgen leveringen en diensten zoals terreinonderhoud, glasbewassing buitenzijde e.d.

HUUR- EN OPZEGTERMIJN
In overleg. Verhuurder gaat uit van een huurperiode van minimaal 3 jaar met verlengingen van 3 jaar.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

AANVAARDING
In overleg.

BANKGARANTIE
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur incl. BTW.

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
Model Raad Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen.

Disclaimer
Alhoewel deze presentatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaardt Thoma Post Bedrijfsmakelaars geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze, als geheel vrijblijvend te beschouwen, informatie. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.