Resultaten laden ...

Havenstraat 23A

320 m2 kantoorruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Huurprijs € 2.500 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Delfshaven
Bouwjaar 1916
Energielabel D
Aantal bouwlagen 3

Het betreft hier een klassiek voormalig bankgebouw gelegen op een unieke locatie aan de Havenstraat in Historisch Delfshaven. De entree van de kantoorruimte is gelegen aan de voorzijde van de Havenstraat. Het object is gebouwd als betonskelet met betonvloeren. De voorgevel heeft een mooie klassieke uitstraling en is opgetrokken middels een natuurstenen plint met daarin een fraaie entreepartij.

Het op de begane grond en 1e verdieping gelegen kantoordeel, beschikken over de benodigde voorzieningen behorende bij het gebruik als kantoorruimte. Deze ruimtes zijn ingedeeld in diverse kantoorvertrekken en voorzien van verwarming middels radiatoren via een gasgestookte CV-ketel, voldoende sanitaire voorzieningen, systeemplafonds (deels), verlichting, afgewerkte wanden, een keukenvoorziening. Ook de binnenzijde bevat veel authentieke details, zoals een natuurstenen trappenhuis en een granieten vloer in een kelderruimte. De kelderruimte is ten tijde van het gebruik als bankgebouw ingericht als kluisruimte. Deze kluizen zijn nog aanwezig, maar niet meer werkend.

Het pand is gunstig gesitueerd aan de Havenstraat/Achterwater in de Rotterdamse woonwijk "Delfshaven", aan de rand van het oud "Historisch Delfshaven". Rond deze nostalgische locatie met veel water, grachten en Historische panden en binnenplaatsen bevinden zich tal van charmante winkeltjes en ateliers, alsmede vele horeca gelegenheden met leuke terrassen.

Het object is uitstekend met openbaar vervoer te bereiken. Haltes van tram, metro en bus liggen allen op loopafstand. In de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Indeling van het object :
Kelderruimte/archief/kluis : 80 m2 opslagruimte x € 75,-
Begane grond : 120 m2 kantoorruimte x € 100,-
1e verdieping : 120 m2 kantoorruimte x € 100,-

De totale huurprijs komt neer op € 2.500,- per maand.

Huurtermijn : Huurovereenkomst voor minimaal 1 jaar. Deze kan worden voortgezet voor aansluitende perioden van telkens een jaar.
Opzegtermijn : Ten minste 6 maanden.
Zekerheidsstelling : Een waarborgsom ter grootte van twee maanden huur inclusief BTW.

De foto's zijn ter indicatie. Aan de getoonde foto's en/of tekst kunnen geen rechten worden ontleend.