Resultaten laden ...

Heerlerbaan 58C

307 m2 kantoorruimte te huur in Heerlen

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Heerlerbaan-West

ALGEMEEN
Gesitueerd aan de Heerlerbaan, een belangrijke verkeersader van - en naar Heerlen-Centrum, respectievelijk Kerkrade, ligt onderhavige praktijkruimte welke thans in gebruik is als evenementenlocatie voor kinderfeestjes. Het betreft een grote praktijkruimte met diverse behandelkamers en kantoren van totaal circa 307 m², gesitueerd op de begane grond.

Er worden twee verschillende foto’s getoond, waaronder die van voorgaande huurders. Zo was de vorige huurder een fysiotherapeut en de huidige huurder een evenementenbureau / entertainment voor kinderen. Graag verwijzen wij u naar de brochure voor een beter overzicht hiervan.

INDELING
Via een oprit / opgang met hekwerk is het gehuurde bereikbaar. Het object is voorzien van 3 behandelruimtes van respectievelijk circa 16 m², 16 m² en 12 m², een wachtkamer van ca. 10 m², een kantoorruimte met pantry van ca. 28 m², een opslagruimte van ca. 11 m², een kleedruimte met dubbel toilet van ca. 10 m² en een ruimte die momenteel als evenementen-locatie in gebruik is met een grootte van circa 112 m². Het souterrain met een grootte van circa 125 m² is onderdeel van het gehuurde.

LOCATIE
Het object is centraal gelegen binnen de regio Parkstad en is op zichtlocatie gesitueerd aan een drukke doorgaande verbindingsweg in Heerlen-Zuid. Het Zuyderland-ziekenhuiscomplex is nabij evenals de winkelvoorzieningen bij het winkelcentrum Giessen-Bautsch. Opritten van uitvalswegen zoals de N281 richting Aken, A76 richting Eindhoven en de A79 richting Maastricht liggen op zeer korte afstand. Bereikbaarheid via het openbaar vervoer is zeer goed, aangezien voor onderhavig pand een bushalte is gelegen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het pand wordt onder andere opgeleverd met:
- Alarminstallatie (ter overname)
- Brandblusmiddelen
- Pand is grotendeels voorzien van een systeemplafond
- Diverse ruimtes zijn voorzien van een vaste wastafel
- Afzuigingsinstallatie.

PARKEREN
Aan de voorzijde van het pand is ruimte om ca. 3 auto's te parkeren, exclusief de opgang naar de entree.

SERVICEKOSTEN
Verhuurder zal per aanvang huur een voorschot op het gebruik voor stookkosten, elektra en water in rekening brengen. Het voorschotbedrag bedraagt € 600,-- per maand excl. BTW. Eens per jaar wordt er een afrekening opgesteld en zullen de voorschotbedragen verrekend worden met het feitelijk gebruik.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur excl. BTW.

HUURINDEXATIE
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het recente model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), inclusief de algemene bepalingen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan