Resultaten laden ...

Heerlerweg 116 A

75 m2 kantoorruimte te huur in Voerendaal

Kenmerken

Huurprijs € 675 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Voerendaal-Kunrade

Courante kantoorruimte, gesitueerd op een goede zichtlocatie aan de Heerlerweg te Voerendaal. De ruimte beschikt volledig over eigen voorzieningen zoals een eigen meterkast, cv installatie, pantry met close-in boiler en een toilet. Daarnaast is de ruimte voorzien van een airco en systeemplafond en ligt er een nette vloerbedekking.
Verhuurder is zelf gevestigd in het naastgelegen object, daarmee zijn de lijntjes tussen u als huurder en de verhuurder kort. In de nabije omgeving liggen o.a. een bank, tankstation en eetgelegenheid op loopafstand. Het centrum van Voerendaal met o.a. een Plus en Aldi supermarkt, Kruidvat en bakkerij Voncken liggen op 4 autominuten.
Het object is zowel de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Locatie
Het object is gelegen op een goede zichtlocatie aan de doorgaande weg Heerlen-Valkenburg, nabij de op- en afrit van de autosnelweg Heerlen-Maastricht (A79) en Eindhoven-Aken (A76).
Busverbindingen Heerlen/Gulpen/Valkenburg stoppen binnen loopafstand. Verder is het treinstation van Voerendaal is op ca. 1,5 km afstand bereikbaar.

Object:
Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte (v.v.o.)
Begane Grond kantoorruimte ca. 43 m²
Begane Grond pantry + toilet ca. 11 m²
Begane Grond kantoorruimte ca. 13 m²
Begane Grond CV ruimte/berging ca. 8 m²

Totaal ca. 75 m²

Parkeren:
De openbare weg biedt voldoende parkeermogelijkheden.

Bestemming:
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan ´Voerendaal-Kunrade´ bestemd als ´Woongebied´ met de functieaanduiding ‘Kantoor’. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd. Het object kent een kantoortechnisch opleveringsniveau.

Huurgegevens:
Huurprijs:
€ 675,- per maand.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Btw:
Niet van toepassing.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Het object beschikt over eigen energiemeters die door huurder ten tijde van ingebruikname van het gehuurde op naam gezet dienen worden. Huurder betaalt de kosten met betrekking tot het gebruik van energie direct aan de door huurder gekozen nutsleverancier.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan