Resultaten laden ...

Hermelijnkoog 2

88 m2 kantoorruimte te huur in Alkmaar

Kenmerken

Huurprijs € 1.000 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Beverkoog

Deze fijne kantoorruimte heeft een oppervlakte van circa 176 m² bvo. Het betreft een dubbele unit gelegen op de begane grond. De kantoorruimte is voorzien van een eigen keuken/kantine en toilet. Het kantoor is gelegen in een verzamelgebouw wat bestaat uit diverse kantoor- en bedrijfsruimten.

De Beverkoog is rechtstreeks aangesloten op de Alkmaarse ringweg en sinds een aantal jaren aangesloten op het ongelijkvloerse kruispunt N242 / Westtangent. Deze aansluiting zorgt ervoor dat het terrein van twee kanten te bereiken is. Dit verbetert de bereikbaarheid van het bedrijventerrein en zorgt voor een betere verkeersafwikkeling binnen het bedrijventerrein.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op terrein van het verzamelgebouw en langs de openbare weg.

Opleveringsniveau kantoorruimte:
• Betonnen vloeren
• Systeemplafonds met verlichting
• CV-ketel met radiatoren
• Eigen meterkast
• Pantry en toilet

Huurder dient zelf contracten aan te gaan wat betreft de nutsvoorzieningen (gas/water/elektra) en telefoon en internet.
De servicekosten bedragen bij aanvang van de huurovereenkomst € 5,- per m² per jaar, excl. BTW per m² per jaar.

Huurtermijn
In overleg.

Aanvaarding
In overleg, per direct mogelijk.

Betaling
De huurprijs en het voorschot servicekosten vermeerderd met de BTW dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Omzetbelasting
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur.

Het huren vrij van BTW is tevens mogelijk. In dat geval zal de huurprijs worden verhoogd met een nader overeen te komen percentage.

Onder- / overmaat
Onder dan wel overmaat van het metrage zal nimmer kunnen leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten van bijkomende leveringen en diensten tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlengingen hiervan.

Bankgarantie/Waarborgsom
Bankgarantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst in één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatstgeldende huurprijs.

Huurovereenkomst
Er zal er een huurovereenkomst worden opgemaakt op basis van het ROZ-model kantoorruimte en ander bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld op 30 januari 2015 met bijhorende Algemene Bepalingen, eventueel aangevuld met door de opdrachtgever voorgeschreven clausules.