Resultaten laden ...

Het Ambacht 58

100 m2 kantoorruimte te huur in Westervoort

Kenmerken

Huurprijs € 1.280 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Uitstekend
Bedrijventerrein Het Ambacht 1/2/3/4/5

In de loop van maart-april 2024 komt deze kantoorruimte voor verhuur beschikbaar. Het betreft kantoor-werkruimte op de eerste verdieping met een totaal oppervlak van ca. 50 m².

Algemeen/ligging:
Deze kantoorruimte is onderdeel van een bedrijfscomplex met 3 bedrijfsunits. Gelegen op het bedrijventerrein Het Ambacht, dat uitstekend bereikbaar is vanaf de A12 en de provinciale wegen, parkeren is vrij en voldoende beschikbaar voor de huurder. Openbaar vervoer is om de hoek aanwezig, Westervoort heeft een treinstation op ca. 1 km. met frequentie dienstregeling per spoor naar Arnhem en Zevenaar-Doetinchem. Op het bedrijventerrein is een diversiteit aan ondernemingen gevestigd, variërend van grote logistieke tot kleine technische ondernemingen.

Indeling o.a.:
Begane grond: Entree, Eerste etage: toilet, meterkast, kantoorruimte/showroom, keuken, twee ruimtes van 12m2 en 18m2 ieder met airco tbv kantoor multifunctionele ruimte, en een badkamer met o.a. toilet.

Maatvoering: Totaal een bruto oppervlak ter grootte van ca. 50 m².

Opleveringsniveau: alles is nieuw: o.a. meterkast, airconditioning, laminaatvloer, badkamer, toilet, en nieuwe inbouwkeuken.

Bestemmingsplan/gebruik:
Uitgangspuntzijn de regels van het bestemmingsplan “Het Ambacht 1e herziening (2012)”, waar het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten, die zijn vermeld in de categorie tot en met 3.1. van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, zijn toegestaan. Voor specifieke informatie en/of gebruiksmogelijkheden kunt u contact opnemen met de gemeente Westervoort.

Parkeren:
Ruime mogelijkheden: rondom het pand zijn diverse gratis plaatsen.

Aanvaarding in overleg.

Huurcondities:
* Huurprijs (er word geen BTW gerekend).
* Huurperiode 3-5 jaar.
* Jaarlijkse index op basis van het CPI/CBS index.
* Borg ter grootte van 3 maanden huur.
* Servicekosten n.t.b.
* Verhuur onder voorbehoud van resultaat cliëntenonderzoek.
* Vastlegging overeenkomst in Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte (BW 7:230a) met o.a. bijbehorende algemene en bijzondere bepalingen, w.o. die voor de plicht tot verlenen van periodieke toegang aan verhuurder voor inspectie van het gehele gehuurde pand en controle op het overeengekomen gebruik.

Aanbiedingen en/of voorstellen zijn geheel vrijblijvend en onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring door eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan