Resultaten laden ...

Het Sterrenbeeld 11 -21

17 - 210 m2 kantoorruimte te huur in Den Bosch

Kenmerken

Huurprijs € 125 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Bedrijvenpark De Brand
Bedrijventerrein DE BRAND

Locatie
De voor verhuur beschikbare kantoorvloervelden zijn gesitueerd in het representatieve kantoorverzamelgebouw De Compagnie, dat is gelegen op bedrijventerrein De Brand. Bedrijventerrein de Brand is centraal gelegen, direct aan de
A2 (N2) en de N279; de verbindingsweg naar Veghel en de A50. Sinds 2017 heeft De Brand een tweede ontsluitingsweg, waardoor de bereikbaarheid fors verbeterd is. Er is een goede busverbinding tussen het Centraal Station en De Brand, de bus stop op 50 meter van de entree.

Object
De Compagnie is een representatief kantoorverzamelgebouw van in totaal circa 1.600 m² kantoorruimte waarvan circa 210 m² beschikbaar. De beschikbare ruimtes zijn als volgt:
- eerste verdieping (rechter vleugel) circa 210 m2 vvo

Het gebouw is toegankelijk vanuit de centrale entree die gemeenschappelijk met de andere huurders van het gebouw gebruikt wordt; dit geldt tevens voor de verkeersruimte, personenlift, trappenhuis, toiletten en fietsenstalling/containerruimte. Tevens is er een vergader-/trainingsruimte aanwezig die op inschrijving tegen uurtarief gebruikt kan worden.

Opleveringsniveau
De kantoorruimtes zijn momenteel voorzien van de navolgende voorzieningen:
- stoffering;
- pantry voorzien van inbouwapparatuur;
- systeemplafond voorzien van led-armaturen;
- databekabeling;
- airconditioning;
- representatieve entree voorzien van natuursteen;
- glasvezel internetverbinding;
- ventilatiesysteem met topkoeling.

In overleg zijn er vele mogelijkheden voor wat betreft het opleveringsniveau.

Parkeren
Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig zowel rondom het gebouw alsmede op het parkeerdek op het dak van de achtergelegen bedrijfshal. Aan de zijkant van het gebouw zijn parkeerplaatsen voor bezoekers gesitueerd. Tevens zijn er twee oplaadpunten voor elektrische voertuigen aanwezig.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan