Resultaten laden ...

Het Woldhuis 13

680 m2 kantoorruimte te huur in Apeldoorn

Kenmerken

Huurprijs € 70.000 /jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Woudhuis

Object/ligging
De monumentale boerderij, oorspronkelijk bouwjaar 1865, aan Het Woldhuis 13 te Apeldoorn wordt thans in opdracht van de Gemeente Apeldoorn ingrijpend gerestaureerd, gemoderniseerd en verduurzaamd. De ligging op het hart van Landgoed Woudhuizen biedt mogelijkheden om er een levendige plek van te maken waar je de natuur kunt beleven op een stadse, zakelijke en recreatieve manier. Na de restauratie moet de boerderij ruimte bieden voor iedereen (inclusie), zodat je er kunt ontspannen met bijvoorbeeld een kop koffie, of juist een (zakelijke) training geeft- of volgt (volwassene onderwijs), waar je kunt vergaderen midden in de natuur en bovenal: een plek waar je geïnspireerd kan raken
 
Maakt u van deze unieke boerderij een plek waar echt iets te beleven valt? We komen graag met u in contact.
 
Oppervlakte
De boerderij beschikt over ca. 680 m² VVO (Maatvoering op basis van tekeningen)
BG: ca. 460 m² VVO
1e verdieping: ca. 220 m² VVO
 
Tevens is er voor huurder buitenruimte beschikbaar welke nog nader ter plaatse zal worden ingemeten na/tijdens de herinrichting/verbetering van het terrein.

Bestemming
Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Buitengebied Noord-Oost. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.
 
Bij toegestaan gebruik (niet limitatief) kan worden gedacht aan een zakencentrum met ondergeschikte horeca, educatieve invullingen (deeltijd) en een bundeling van ambachten.

Opleveringsniveau
In de basis casco oplevering. De boerderij wordt uitgevoerd met dak/-, vloer/-, muur/- en glasisolatie. In een groot deel van de boerderij wordt vloerverwarming aangebracht en op het dak worden zonnepanelen geplaatst. Het project is gasloos. Verwarming geschiedt met een elektrische warmte pomp.
 
Parkeergelegenheid
Parkeren is niet mogelijk bij de boerderij zelf. Er is een parkeerplaats ingericht op korte loopafstand (ca. 4 min) van de boerderij.

Huurprijs
€ 70.000,- per jaar.
 
Omzetbelasting
BTW compensatie van toepassing.

Nadere informatie
Projectwebsite: apeldoorn.nl/hetwoldhuis13

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan