Resultaten laden ...

Hogeweg 133

135 - 657 m2 kantoorruimte te huur in Zaltbommel

Kenmerken

Huurprijs € 130 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Verspreide huizen Hoeven
Bedrijventerrein De Waluwe

Locatie
Op één van de toplocaties, direct aan de A2 in Zaltbommel, ligt het bedrijvenpark Waluwe. De gemeente Zaltbommel heeft hoge eisen gesteld aan de inrichting van het bedrijvenpark. Stedenbouwkundig vormt de onderhavige kantoorontwikkeling “Neon” dan ook een scheiding tussen het rijkswegennet en de zijdelings gerealiseerde woonbebouwing. Architectonisch verantwoord zijn de kantoren ingepast in hun omgeving, zodat zij deel uitmaken van het totale gebied. Dagelijks passeren hier, op de belangrijkste noord-zuid verbinding - de A2, meer dan 90.000 voertuigen. De markante brug over de Waal heeft de bereikbaarheid van Zaltbommel sterk verbeterd. Even ten noorden ligt de A15, de belangrijkste achterland verbinding van Airport Rotterdam naar Arnhem-Nijmegen en Duitsland. Een directe treinverbinding met Den Bosch, Eindhoven en Utrecht zorgt ervoor dat Zaltbommel ook goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Onderhavig kantoorgebouw ligt op loopafstand van het NS-Station en de bushalte.

Object
Het onderhavige gebouwencomplex maakt deel uit van de ontwikkeling “Neon”. De architectuur is modern en eigentijds. De prestigieuze uitstraling, het marktconforme voorzieningenniveau en de optimale indeelbaarheid van de vloeren garanderen een comfortabel en aantrekkelijk werk- en ondernemersklimaat. Het gebouw is voorzien van een lift, koeling, mechanische ventilatie en een individueel regelbaar systeem voor verwarming middels thermostatische ventielen.

Ieder gebouwdeel omvat drie zelfstandige bouwlagen die zeer geschikt zijn voor verhuur per etage. Het huren van een zelfstandige etage in het Neon is reeds mogelijk vanaf 135 m². Informeert u eens naar de mogelijkheden bij ondergetekende.

Er zijn nog drie zelfstandige kantoorunits beschikbaar:
Hogeweg 133C te Zaltbommel - groot 385 m²
Hogeweg 141B te Zaltbommel - groot 137 m²
Hogeweg 137B te Zaltbommel - groot 135 m²

Opleveringsniveau
Vloeren: Alle vloeren zijn geschikt voor projecttapijt.
Wanden: De wanden zijn afgewerkt met structuurspuitwerk. In de sanitaire ruimten is deugdelijk tegelwerk aangebracht. Langs de gevel bevinden zich gecompartimenteerde kabelgoten, voorzien van wandcontactdozen, welke tevens geschikt zijn voor het aanbrengen van telefoon- en databekabeling.
Plafonds: In de kantoren en noodtrappenhuizen zijn mineraalvezel plafondplaten toegepast met inbouwarmaturen. In de sanitaire ruimten en werkkasten zijn gipsvinylplafondplaten toegepast.
Internet: In het gebouw is een plug-and-play glasvezelaansluiting aanwezig voor alle huurders van het gebouw. Units kunnen derhalve binnen 1 à 2 werkdagen voorzien worden van een internetverbinding.

Parkeren
Er is voorzien in parkeergelegenheid op het eigen exclusieve parkeerterrein.

Verrekenbaar voorschot servicekosten (inclusief de kosten van gas, elektra en water)
Het exacte voorschot voor de energiekosten zal bepaald worden aan de hand van de alsdan geldende energietarieven. Voor de overige leveringen en diensten bedraagt het voorschot servicekosten € 50,00 per m², per jaar v.v.o. te vermeerderen met BTW.