Resultaten laden ...

Hoofdstraat 175

750 m2 kantoorruimte te koop in Apeldoorn

Kenmerken

Prijs Op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Binnenstad

Unieke kans!

Op de mooiste locatie van Apeldoorn staat een imposante villa te koop. Dit unieke pand is gesitueerd als afsluitende locatie van het winkelgebied in Apeldoorn, in het verlengde van het Caterplein. Het ligt in directe nabijheid van ontsluitings- en toegangswegen.

De stijlvolle villa is in 1883 gebouwd in opdracht van de, in Apeldoorn bekende, notarisfamilie Walter en heeft alle stijlkenmerken uit deze tijd.

Bij het betreden van de villa ziet u een oase van authentieke kenmerken, wat zorgt voor een chique ambiance. Op dit moment is het pand te gebruiken en ingericht als horecagelegenheid. De eigen parkeerplaatsen op locatie bieden ultiem comfort bij het ontvangen van gasten. Tevens zorgt dit ervoor dat dit unieke pand voor verschillende gebruiksmogelijkheden kan worden ingezet.

Het totale perceel bedraagt 2800 vierkante meter. Op het terrein bevindt zich momenteel: een parkeergelegenheid, horecaterras, een magazijn van 42 m2 met een koelcel van 16 m2 en voldoende vrije ruimte rondom, wat zorgt voor een charismatische uitstraling.

De totale oppervlakte is circa 750 vierkante meter. Het is opgedeeld in 4 verdiepingen; een souterrain/berging/kelder, begane grond, 1e verdieping en 2e verdieping. De villa bevat een trappenhuis en tevens een lift om u en/of uw gasten te verplaatsen door deze parel!

Altijd al op de meest unieke, centrale en mooiste locatie van Apeldoorn uw dromen willen verwezenlijken? Bel ons dan gauw voor een afspraak!

Prijs: nader overeen te komen.
Oplevering kan op zeer korte termijn plaatsvinden.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan