Resultaten laden ...

Hoofdstraat 51 A

15 - 30 m2 kantoorruimte te huur in Apeldoorn

Kenmerken

Huurprijs € 450 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Binnenstad

Object
Vanaf nu te huur; kantoorkamer met een zeer representatieve uitstraling gelegen op een toplocatie midden in het centrum van Apeldoorn.
 
Het kantoorobject is gelegen aan de Hoofdstraat 51A waar voorheen altijd Romijn Apotheek zich heeft gevestigd. Het pand heeft de status van gemeentelijk monument en is voorzien van unieke authentieke details. Het kantoor is volledig gemoderniseerd en is verdeeld in meerdere kantoorkamers van verschillende oppervlakten. Ook is er een gemeenschappelijke vergaderruimte aanwezig die gebruikt kan worden. Parkeren kan achter het pand op eigen terrein waar je ook de mogelijkheid hebt om in de zon te lunchen!
 
Op zoek naar een representatieve kantoorruimte waar je in alle rust kan werken, maar waar je ook zo de drukte van de binnenstad kan opzoeken? Bel dan snel voor een bezichtiging!
 
Ligging
Door de ligging in het centrum is het kantoorpand zeer goed bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer. Het Centraal Station, winkels en lunchgelegenheden bevinden zich op enkele minuten loopafstand.
 
Oppervlakte en huurprijs
De totale verhuurbare oppervlakte is circa 30 m² kantoorruimte, welke als volgt verdeeld is: 

Kamer 1 circa 15 m²           € 450,- per maand. 
Kamer 2 circa 15 m²           € 450,- per maand. 
 
Bovengenoemde bedragen zijn te vermeerderen met BTW.
 
Servicekosten
Het betreft een all-in huurprijs, dat wil zeggen dat in de huurprijs onder andere het verbruik van gas, water en elektra is inbegrepen.
 
Parkeergelegenheid
Op eigen terrein is gelegenheid tot parkeren. Parkeerplaatsen zijn naar rato verdeeld en kunnen worden gehuurd tegen een tarief van € 75,- per parkeerplaats per maand, te vermeerderen met BTW.

Bestemming
Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Binnenstad West. De bestemming van het perceel is: Centrum Doeleinden 2 met letteraanduiding kantoor. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

Opleveringsniveau
In de huidige staat, met o.a. de navolgende voorzieningen:
- Systeemplafond met verlichting
- Cv gekoppeld aan radiatoren
- (gedeelde) vergaderruimte
- (gedeelde) keuken en toilet
- Vloerbedekking

Omzetbelasting
Er is sprake van een BTW-belaste verhuur.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan