Resultaten laden ...

Hoogoorddreef 62

413 - 968 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 205 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Amstel III/Bullewijk

Objectinformatie
'Centerpoint II' beschikt over een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 5.410 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond en 7 bovengelegen verdiepingen. De begane grond is recentelijk gerenoveerd en beschikt over een bemande receptie, een koffiebar, een ‘Grab’n Go’ concept en een meeting center.

Momenteel is Amsterdam Zuidoost volledig in ontwikkeling. Naast de renovatie van een aantal grote kantoorgebouwen zullen er op korte termijn ook woningen worden gerealiseerd rondom station Bijlmer Arena. Door de combinatie van kantoren - waaronder het toekomstige hoofdkantoor van ING aan de Bijlmerdreef - wonen, winkelen en uitgaan (entertainment) wordt het gebied steeds aantrekkelijker en wordt er veel ontwikkelt.

Locatie
Het kantoorgebouw ‘Centerpoint II’ aan de Hoogoorddreef 62 is gelegen op een herkenbare plek in het centrum van Amsterdam Zuidoost. Het kantoorgebouw ligt aan een overzichtelijke en goed bereikbare weg welke zeer nabij het metro- en treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA ligt. Amsterdam Zuidoost beschikt over een grote diversiteit aan voorzieningen.

Het gebied wordt gekenmerkt door het veelzijdige aanbod van kantoren, winkels en uitgaansgelegenheden. Zo vind je in de directe omgeving de Amsterdam ArenA - Johan Cruijf ArenA, Ziggo Dome, Villa ArenA winkelboulevard, Pathé bioscoop, AFAS Live alsmede het winkelcentrum De Amsterdamse Poort. In de directe omgeving bevinden zich ook de hoofdkantoren en vestigingen van ABN AMRO, Deutsche Bank, ING, Regus, Cisco Systems, Citibank, Graydon, De Bijenkorf, Amex en Adidas.

Daarnaast staan er nieuwe ontwikkelingen op de planning. Op het ArenA Park, het grasveld nabij de Amsterdam ArenA, AFAS Live en Ziggo Dome komt het Urban Interactive District. Het omvat de ontwikkeling van een district bestaande uit onder andere een theater, een poppodium, kantoren, horeca, een hotel en ca. 650 woningen. Het zal een positieve bijdrage leveren aan een nieuw stedelijk gebied dat zal uitgroeien tot een nieuw stadscentrum.

Ook wordt Amstel III ontwikkelt tussen de Amsterdam ArenA en het Amsterdam UMC, onderdeel van een grootstedelijk gebiedsontwikkelingsproject in Zuidoost. Het is samen met de ArenAPoort het derde werkgebied van Amsterdam waar dagelijks maar liefst 26.000 mensen komen werken. Amstel III transformeert de komende jaren van een gebied waar alleen wordt gewerkt in een levendige stadswijk waarin zowel gewoond, gewerkt als gerecreëerd wordt.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
Amsterdam Zuidoost ligt strategisch en is goed bereikbaar. Met de auto is de locatie bereikbaar via de rijksweg A2 en indirect via de rijkswegen A1 en A9 en de ring A10. Vanaf de A10 naar de A2 kan afrit 1 - Duivendrecht / Oudekerk a/d Amstel worden genomen. Luchthaven Schiphol ligt op 20 minuten afstand en het centrum van Amsterdam op ongeveer 10 minuten afstand en daarmee snel te bereiken.

Openbaar vervoer
Het kantoorgebouw is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer. Het NS-station Amsterdam Bijlmer ArenA is gelegen op slechts 300 meter afstand van het gebouw. Zowel de metro, trein als verschillende buslijnen stoppen bij het station. Op dit station stopt tevens de Zuidtangent, een directe busverbinding tussen station Haarlem en NS-station Amsterdam Bijlmer via Luchthaven Schiphol.

Huurprijs
Kantoorruimte:
€ 205,- per m² v.v.o. per jaar (2e en 3e verdieping)

Parkeerplaatsen:
€ 2.000,- per parkeerplaats per jaar

De huurprijzen zijn te vermeerderen met BTW.

Beschikbare vloeroppervlakte
De totale beschikbaarheid van dit gebouw is momenteel 968 m² v.v.o. en is als volgt verdeeld:

3e verdieping
555 m² v.v.o.
413 m² v.v.o.

Totaal 968 m² v.v.o.

Servicekosten
€ 65,- per m² v.v.o. per jaar inclusief o.a. receptie en coffeebar.

Parkeren
Centerpoint II beschikt over een buitengelegen parkeerterrein bestaande uit in total 126 parkeerplaatsen. Hiervan zijn er 120 gelegen op het buitenterrein en 6 in de parkeergarage.
Parkeernorm 1:50.

Opleveringsniveau
Het object zal in gerenoveerde turn-key staat worden opgeleverd, inclusief en onder andere:
- Vernieuwd systeemplafond met LED-verlichting;
- Nieuwe vloerbedekking;
- Nieuw geplaatste pantry.

Faciliteiten
- Bedrijfsrestaurant (gelegen in Centerpoint I)
- Meeting center (in huurprijs inbegrepen)
- Bemande receptie en koffiebar; en een ‘Grab n Go’

Huurtermijn
5 jaar met verlengingsperioden van telkens 1 jaar. De opzegtermijn bedraagt 12 maanden. Kortere huurtermijnen zijn tevens bespreekbaar.

Huuringangsdatum
Per direct beschikbaar.