Resultaten laden ...

Hortsedijk 54

25 - 200 m2 kantoorruimte te huur in Helmond

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Schooten

In een Multifunctionele bedrijfs- opslagruimte complex is nog een recreatieruimte beschikbaar aan de Hortsedijk in Helmond. De recreatieruimte is eenvoudig te bereiken is middels een vaste trapopgang. De ruimten is geschikt voor sportbeoefenaars, sportclubs, yoga, schoonheidssalon, vergaderfunctie en bijeenkomsten etc.

Het pand wordt in delen aangeboden voor ZZP'ers en MKB - Bedrijven. De mogelijkheid is aanwezig om units variërend van circa. 25 m2 tot circa. 200 m2 te huren voor uw onderneming.

====================

====================

Ligging en bereikbaarheid

Het pand is gelegen op een absolute zichtlocatie direct naast businesspark HighTech Groot Schooten. Vanwege de ligging nabij diverse uitvalswegen is het pand uitstekend bereikbaar. De snelweg Eindhoven – Helmond ligt op steenworp afstand.
Ook middels openbaar vervoer is de locatie prima bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op loopafstand.

Parkeren

Op het voorgelegen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de direct omgeving ruimschoots aanwezig.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het pand een Bedrijf bestemming waardoor bedrijven tot en met categorie 1 en 2 van de staat van bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

- Alarminstallatie
- Betonvloer
- Brandpreventiemiddelen
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Gasheater
- Goederenlift
- Lichtstraat
- Krachstroom
- Overheaddeur
- Pantry
- TL – verlichting
- Vrije hoogte variërend van 2,6 meter tot 2,7 meter.

Huurcondities

Huurprijs: Op aanvraag.

Huurtermijn: In overleg.

Servicekosten: In overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur.

Beschikbaar per 1 september 2023

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan