Resultaten laden ...

Hudsonweg 3 a

233 m2 kantoorruimte te huur in Venlo

Kenmerken

Huurprijs € 100 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Heierhoeve
Bedrijventerrein Tradeport West

Te huur: diverse kantoorruimtes gelegen op de begane grond of eerste verdieping op een uitstekende locatie op Trade Port West.

Object:
Het object is in 2005 gerealiseerd en is in delen verhuurd. In eerste instantie wordt alleen de kantoorruimte van circa 233 m² gelegen op de eerste verdieping aangeboden voor verhuur. De kantoorruimte is v.v. systeemplafonds met LED-armaturen, airconditioning en te openen ramen. Naast de aangeboden ruimte is er in de andere vleugel op de eerste verdieping nog een casco ruimte van circa 135 m² beschikbaar in overleg met Verhuurder.

Locatie:
De kantoorruimte is gelegen op een goede locatie op het moderne bedrijventerrein ‘Trade Port West’ nabij onder andere bekende ondernemingen zoals Arrow en Vista Print. Venlo heeft het grootste oppervlak bedrijventerreinen van Limburg. Deze moderne bedrijventerreinen zijn aangelegd volgens de laatste inzichten en de bereikbaarheid is ideaal. Alle bedrijventerreinen liggen direct aan of op korte afstand van de autosnelwegen A67 en A73 die zich kruisen in Venlo-West. Daarnaast zijn de verbindingen met Duitsland en het Europese achterland via de A67 en de A74 uitstekend. Behalve over de weg zijn de bedrijventerreinen ook goed bereikbaar via het spoor en over het water. De ECT rail- en bargeterminals dragen bij aan perfecte overslagmogelijkheden voor containers.

Bereikbaarheid
Het object is in de directe nabijheid gelegen van de autosnelweg A-67 van Venlo naar Eindhoven en met een goede verbinding met de A-73 en derhalve uitstekend bereikbaar. Een bushalte is op loopafstand van het object gesitueerd. Op eigen terrein zijn parkeerplaatsen voorhanden.

Globale indeling (in m² vvo)
Begane grond:
Gedeelde entree: circa 38 m²

Eerste verdieping:
Conferentieruime: 36 m²
Kantine: 44 m²
Kantoor 3: 35 m²
Kantoor 4: 17 m²
Kantoor 5: 45 m²
Serverruimte: 10 m²

Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Huurcondities:
Huurprijs: € 100,- per m² per jaar excl. btw.
Servicekosten: € 3,- per m² per jaar excl. btw
Huurtermijn: in overleg
Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen.
Verhuurder opteert voor met BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90% BTW-norm) dan zal er een BTW-vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten.
Bankgarantie: Conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.
Indexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks “alle huishoudens” (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Huurcontract: Standaardmodel ROZ-contract model (kantoorruimte/bedrijfsruimte) met bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar/verhuurder.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan