Resultaten laden ...

Hulsenboschstraat 16 G

90 m2 kantoorruimte te huur in Werkendam

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Grote Waard
Bedrijventerrein BRUINE KILHAVEN V

Hulsenboschstraat 16G te Werkendam | Representatief kantoor van 90 m² gesitueerd op mooie hoeklocatie van een bedrijfsverzamelgebouw

ALGEMEEN
Op bedrijventerrein 'de Bruine Kilhaven' te Werkendam bieden wij deze nette instapklare kantoorruimte aan. Het betreft een afgewerkt kantoor op de eerste verdieping van bedrijfsverzamelgebouw 'het Trapezium'. Het kantoor heeft een oppervlakte van ca. 90 m² inclusief de entree op de begane grond. Het kantoor is voorzien van een 2-tal airconditioning units, afgeschermde spreekkamer, pantry en een net afgewerkte toiletruimte, netwerkvoorziening en is recentelijk voorzien van nieuwe vloerbedekking.

STERKE PUNTEN
- Betaalbaar
- Goede locatie
- Net afgewerkt
- Gescheiden spreekkamer
Mogelijkheid van het plaatsen van een reclamebord
Veel daglicht door hoeklocatie

OPPERVLAKTEN
- Ca. 90 m² kantoorruimte
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

INDELING EN BOUWAARD
Het kantoor is gesitueerd op een hoeklocatie op de eerste verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw “Trapezium” Het bedrijfsverzamelgebouw is in 2012 gerealiseerd. Het gebouw bestaat op de begane grond uit bedrijfsruimten met daarboven kantoorruimten. Middels een oprit is een plein op het dak te bereiken waar kleinere bedrijfsruimten gesitueerd zijn.
Het object is opgetrokken middels een betonconstructie. De gevels zijn t.h.v. de begane grond opgetrokken uit antracietkleurig metselwerk in spouw. T.h.v. de eerste verdieping met het kantoor bestaan de gevel uit houten geveldelen. T.h.v. de derde verdieping bestaan de gevels uit horizontaal geplaatste ribbeplating. Bij de derde verdieping is een kleine overstek gerealiseerd.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

- Gas-, elektra-, watervoorzieningen
- Loopdeur
- Pantry
- Sanitaire voorzieningen
- Airconditioning
- Inbouwarmaturen

Netwerk voorziening
- KPN aansluiting, glasvezel momenteel in voorbereiding
- Verwarming d.m.v. radiatoren
- Draai-/kiepramen

PARKEREN EN TERREIN
Het terrein is verhard middels betonklinkers en biedt voldoende parkeergelegenheid voor het object.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Bestemming is bedrijfsdoeleinden. Eventuele vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Altena aangevraagd te worden.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsverzamelgebouw is gesitueerd op een uitstekende locatie op bedrijventerrein “de Bruine Kilhaven”. Het betreft een net onderhouden bedrijventerrein met regionale bekendheid. Het bedrijventerrein heeft het keurmerk “Veilig Ondernemen” en is buiten werktijden afgesloten met slagbomen en kentekenregistratie. Bij het bedrijventerrein bevindt zich een uitstekende horecagelegenheid en een tweetal brandstofverkooppunten.

Door de centrale ligging uitstekend bereikbaar op nog geen 5 min. Van de A27.| De rijksweg A-27 heeft middels het nabij gelegen knooppunt Gorinchem aansluiting op de rijksweg A-15. Ten zuiden bevindt zich knooppunt Hooipolder met de aansluiting op de A-59.

KADASTER
Werkendam - P - 1487 (gedeeltelijk)

HUURPRIJS
€ 690,00 excl. btw per maand

SERVICEKOSTEN
Nader overeen te komen

AANVAARDING
Per direct

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
Minimaal één jaar of een langere periode verlengingsperiode n.o.t.k.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte i de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.