Resultaten laden ...

Industrieweg 43 A

100 - 490 m2 kantoorruimte te huur in Zoeterwoude

Kenmerken

Huurprijs € 85 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Hoge Rijndijk
Bedrijventerrein Grote Polder

Een moderne kantoorruimte van in totaal ca. 490 m² op de 1e verdieping met eventueel (deel) gebruik van de receptie, het bedrijfsrestaurant en zalen op de begane grond en bijbehorende parkeerplaatsen. De ruimte is beschikbaar vanaf 100 m² en voorzien van een modern inbouwpakket met deels een klimaatinstallatie, pantry en sanitaire groepen. Vanwege de situering aan de autosnelweg N-11 / A-4 is de ligging uitstekend. Vanwege de realisatie van de toekomstige verbindingsweg N-434 zal deze locatie naar verwachting nog prominenter worden.

Locatie
Het object bevindt zich aan de entree van bedrijventerrein ‘Grote Polder’ te Zoeterwoude, tussen de A4, de Hoge Rijndijk, het Heineken-terrein (Barrepolder) en de N11 in. ‘Grote Polder’ is een van de grootste bedrijventerreinen van de Leidse agglomeratie en heeft rond de honderd bedrijven, voornamelijk in sectoren groothandel/handel, transport, aannemerij en opslag. Op het terrein zijn o.a. Heineken, Swift, Zandbergen Meat en hoofdkantoren van diverse multinationals gevestigd.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is gezien de ligging nabij de Rijkswegen A4, N11 en in de toekomst de Rijnlandroute (verbinding A-44 en A-4) te kenmerken als uitstekend, zowel per auto als per openbaar vervoer.

Per auto
Op ca. 3 min. rijafstand is de Rijksweg A4 (Rotterdam – Amsterdam) gelegen. Op ca. 1 min. rijafstand is de N11 (Utrecht – Leiden) gelegen en vormt de verbinding met de A4 en A12.

Luchthaven Schiphol is slechts op ca. 20 min. rijafstand gelegen en gemakkelijk aan te rijden via de N11 en A4. Door de gunstige ligging is de kavel ook interessant voor internationale partijen.

Per openbaar vervoer
De locatie kent een goede bereikbaarheid per openbaar vervoer. Op ca. 1 minuut loopafstand zijn meerdere bushaltes bereikbaar.
Treinstations Leiden Centraal en Leiden Lammenschans zijn gelegen op ca. 10 en 15 min. rijafstand.

Oppervlak
Totaal ca. 490 m² kantoorruimte, gelegen op de eerste verdieping. Beschikbaar in units vanaf ca. 100 m².

Wijze van oplevering
In huidige staat, onder andere voor zien van:
- kabelgoten;
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- toilet;
- pantry;
- verwarming;
- airco;
- mechanische ventilatie;
- dubbele beglazing.

Bestemming/gebruik
Kantoorruimte.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs
€ 85,- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Huurtermijn
5 jaar + 5 verleningsjaren

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Parkeervoorzieningen
Op eigen terrein.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan