Resultaten laden ...

Industrieweg 69 a

45 - 200 m2 kantoorruimte te huur in Best

Kenmerken

Huurprijs € 7.800 /jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt 't Zand
Bedrijventerrein T ZAND

Per direct kun je in dit prachtige kantoorpand aan de rand van het centrum van Best trekken.

Op de begane grond vind je je eigen entree, voorzien van luxe tegelvloer en een mooie RVS trappartij. De entree is altijd mooi licht, daar zorgt de gigantische glazen lichtstraat voor, boven de trap. Verder vind je er de meterkast en de bediening van het alarmsysteem.

Eenmaal boven gekomen kun je linksaf of rechtsaf. Rechts vind je het luxe betegelde toilet. Daarachter vind je er een kleine serverruimte achter de kastdeur. Ga je linksaf dan betreedt je je nieuwe kantoor. Links valt direct het mooie keukenblok op, uitgevoerd in glanzend zwart en zelfs voorzien van een afwasmachine! Ook hier is het weer heerlijk licht en fris door het daglicht dat door de lichtstraat het kantoor binnenkomt. in de ruimte vind je ook een aircounit welke je kantoor lekker koel houdt op de warme dagen van het jaar. De zon nog wat meer buiten houden? Sluit dan gewoon de screen aan de voorzijde van het pand.

In de winter maak je gebruik van de vloerverwarming welke je met de thermostaat bedient.

Parkeren is vaak een probleem in en rondom Best. Daarom heb je een eigen parkeerplaats, recht voor je deur! Naast het pand bevinden zich ook openbare parkeerplaatsen.

De uitstraling van het pand wordt gewaarbogd door het regelmatige onderhoud en de schoonmaakwerkzaamheden.

Het totale oppervlak bedraagt om en nabij de 65m2.

Kortom; geen verouderde locatie met muffe uitstraling, maar een heerlijk fris kantoor waar je met veel plezier zult werken, alleen of met collega's!

Op ideaal punt, nabij A2, A50, A58 en toch het centrum van best op enkele kilometers afstand.

Huurprijs: €690,- per maand excl. BTW en servicekosten.

Interesse gewekt? Neem contact op en kom een keer kijken!