Resultaten laden ...

Innsbruckweg 130

15 - 5.638 m2 kantoorruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West
Bedrijventerrein Rotterdam Noordwest

Uw dagelijkse werkplek als verlengstuk van uzelf! Huren met All-In concept!

Bij Industry District Rotterdam kan de moderne ondernemer terecht met al zijn huisvestingsvraagstukken. Werkplekken, kantoorruimtes, studio's en opslagruimtes allen op 1 plek en onder 1 dak!

Bij Industry District Rotterdam vind je de pioniers van de stad. Industry District geeft hen ruimte om te werken aan hun projecten en opdrachten binnen de stadsgrenzen van Rotterdam. Een zelfstandig kantoor, een creatieve werkruimte of een ruime opslag. De cultuur, sfeer en mentaliteit lenen zich perfect voor creatieve bedrijven. In Rotterdam mag je durven. In Rotterdam mag je doen. Industry District biedt je een fysieke ruimte en het unieke netwerk aan members zorgen ervoor dat spontane ideeën waardevolle innovaties worden.

Industry District Rotterdam is gevestigd direct aan de A13 en dicht bij vliegveld Rotterdam/The Hague Airport op industrietrein Spaanse Polder. Je zit zo op de snelweg en laden of lossen kan 24/7. Wist u dat Spaanse Polder het grootste bedrijvenpark van Nederland is? En dat is niet voor niks! Hier vestig je jouw bedrijf samen met 700 andere succesvolle bedrijven. Het gemengde karakter van het bedrijvenpark vind je terug bij Industry District; maakindustrie, handel, e-commerce, ambachtslieden en fotografen en andere creatieve professionals hebben zich allemaal hier gevestigd. Wij zijn trots op Rotterdammers en alles wat Rotterdam is. Die trots stralen wij en onze Rotterdammers uit en delen we met de rest van de wereld. Sluit jij je aan?

SPOT
Werken tussen andere creatieven stimuleert de geest. Een vaste eigen werkplek binnen een gedeelde ruimte geeft jou een unieke kans op een werkplek waar nieuwe samenwerkingen ontstaan.

SPACE
Zoek je een flexibele kantoorruimte die mee kan groeien met je bedrijf? Industry District Space is een compleet ingericht kantoor tot wel 250 m2 en biedt alle faciliteiten die je nodig hebt.|

STUDIO
Of je nou kunstenaar bent, meubelmaker of fotograaf – bij ons vind je de ruimte voor jouw creatieve projecten. Richt zelf je werkplaats in en profiteer van alle kantoorfaciliteiten.

STOCK
Veel creatieve ondernemers hebben ruimte nodig voor de opslag van goederen, materialen of producten. Bij Flexizone vind je flexibele werkruimte én opslagruimte onder een dak.

Bij Industry District ontzorgen wij jou als het gaat om het huren van een eigen kantoorruimte. Vertel ons je wensen en eisen en wij vinden altijd een geschikt kantoor voor je bedrijf.
- Een volledig ingerichte kantoorruimte vanaf 2 werkplekken
- Gratis gebruik van vergaderruimtes
- Breed netwerk met andere ondernemers en bedrijven
- Supersnel Wifi
- Gratis koffie en thee
- Gratis parkeren, ook voor je gasten
- Volledig ontzorgt een kantoorruimte huren

Al ruimte vanaf 15 m2 welke je direct kan betrekken!
Op het gehele terrein ca. 100 parkeerplaatsen beschikbaar.

Wil jij meer weten over Industry District Rotterdam?

Wij staan voor je klaar om (vrijblijvend) met je mee te denken over de mogelijkheden voor het huren van een eigen ruimte.