Resultaten laden ...

Jachthavenweg 109

864 - 1.330 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Servicekosten € 50 m²/jaar
Aantal parkeerplaatsen 13
Huur parkeerplaats € 3600 /parkeerplaats/jaar
Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Buitenveldert-West

Omschrijving
Het meest westelijke deel van de Amsterdamse Zuid-as wordt gevormd door kantorenpark "Zuiderhof". Het park bestaat uit het markante kantoor Infinity, gebouwen Zuiderhof I en II en 4 vrijstaande kantoorpaviljoens.

De Zuiderhof II is een stijlvol en representatief gebouw dat beschikt over een indrukwekkende algemene receptie, luxe lunchfaciliteiten met uitgebreide catering, algemene vergaderfaciliteiten en een parkeergarage met fietsenstalling. Het gebouw beschikt over een A-energielabel.

Zuiderhof maakt onderdeel uit van de meest prestigieuze kantorenlocatie van Nederland (de Zuidas), maar ligt tegelijkertijd aan het Nieuwe Meer en bij het groen van het Amsterdamse Bos. Het gebouw ligt aan de toegangspoort van de Zuidas, direct aan de op- en afrit van de ringweg A10. Naast De Zuiderhof ligt het modern vormgegeven Infinity. Andere vooraanstaande
kantoorgebruikers in de directe omgeving zijn onder andere Van Doorne, DLA Piper, Deloitte, AlpInvest, Lexence, IMC en Loyens & Loeff.

Bereikbaarheid:

Per OV
Het kantoorgebouw Zuiderhof is per OV uitstekend te bereiken. NS-station Amsterdam Zuid bevindt zich op loopafstand. Metro/tram/busstation Amstelveenseweg ligt op 5 minuten loopafstand.

Per auto
De Jachthavenweg is zeer goed bereikbaar. De ring A10 ligt op steenworp afstand. Luchthaven Schiphol is binnen 15 minuten bereikbaar.

Ligging t.o.v. luchthaven
10 kilometer gelegen vanaf de luchthaven Schiphol.

Vloeroppervlakte:
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 17.500 m². Voor de verhuur is momenteel circa 3.208 m² beschikbaar, in units vanaf circa 864 m².

Verdieping Metrage (in m² v.v.o.) Status
2e verdieping Ca. 1.014 Beschikbaar 1 september 2021
3e verdieping Ca. 1.330 Beschikbaar per direct
4e verdieping Ca. 864 Beschikbaar per medio 2021

Parkeren:
Bij het object bevinden zich 13 parkeerplaatsen in de parkeergarage.

Huurprijs:
Kantoorruimte
Vanaf EUR 325,- per m² per jaar

Parkeerplaats
EUR 3.600,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.