Resultaten laden ...

Jean Monnetpark 19

15 m2 kantoorruimte te huur in Apeldoorn

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Holthuizen
Bedrijventerrein Jean Monnetpark

Object
Altijd al willen huren in een Gezondheidscentrum? Dat kan vanaf nu aan het Jean Monnetpark 19-23. In het Gezondheidscentrum Jean Monnet Park zijn alleen bedrijven gevestigd die actief zijn in de (bedrijfs-)gezondheidszorg. Er zijn al diverse zorgverleners actief zoals fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie, diëtiek, craniosacraaltherapie, psycholoog en kindercoaching.

De beschikbare kantoorkamer is gelegen op de 1e verdieping.

Het pand is uitstekend onderhouden en bevat veel raampartijen waardoor er veel lichtinval is. In het centrale gedeelte treft u aan: receptie/ontvangstruimte met keukenopstelling (diverse inbouwapparatuur) en gezellige kantine/wachtruimte. Het geheel is voorzien van: systeemplafonds met inbouwarmaturen, tapijt, screens, lamellen en airconditioning, kabelgoten en verwarming door middel van radiatoren. Kortom geheel bedrijfsklaar en zo te betrekken!

Ligging
Het Jean Monnetpark is gelegen aan de westzijde van Apeldoorn, nabij de Europaweg. De Europaweg is een belangrijke invalsweg van Apeldoorn en daardoor is het object goed te bereiken met de auto van zowel het centrum van Apeldoorn als de op- en afritten van de rijksweg A1. Met het openbaar vervoer is de locatie eveneens goed te bereiken.

Oppervlakte en huurprijs
Circa 15 m²  - € 300,- per maand, aanvaarding in overleg

Bestemming
Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Bouwhof/De Heeze. De bestemming van het perceel is Bedrijventerrein en heeft de letteraanduiding Kantoor. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

Opleveringsniveau
In de huidige staat, met o.a. de navolgende voorzieningen:
- airconditioning (koelen)
- cv gekoppeld aan radiatoren
- (gedeelde) keuken en toiletten
- (gedeelte) wachtruimte
- traplift
- systeemplafond met verlichting
- vloerbedekking
- internet (wifi)*

* Er is internet in het gehuurde aanwezig waar huurder gebruik van kan maken.

Parkeergelegenheid
Er is parkeergelegenheid op eigen terrein.

Servicekosten
Het betreft een all-in huurprijs, dat wil zeggen dat in de huurprijs onder andere het verbruik van gas, water en elektra is inbegrepen, (periodieke) schoonmaak van gezamenlijke ruimtes en gebruik van vuilniscontainer.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan