Resultaten laden ...

Juweellaan 188

470 m2 kantoorruimte te huur in Zoetermeer

Kenmerken

Status Onder optie
Huurprijs € 2.450 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Rokkeveen-West

Multifunctionele bedrijfs-/kantoor- of praktijkruimte.

Vloeroppervlakte:
Totaal ca. 235 m² gelegen op de begane grond.

Parkeervoorziening:
Ruimschoots aanwezig op openbare weg (gratis).

Locatie/ Bereikbaarheid:
Het object is gelegen in één van de grootste wijken van Zoetermeer, Rokkeveen, nabij het winkelcentrum Rokkeveen. Het object is gelegen op de begane grond onder een appartementencomplex en heeft uitzicht op het Burgemeester Hoekstrapark. Via de Mahatma Gandhisingel en de Zuidweg vindt men per eigen vervoer aansluiting op het rijkswegennet A-12. Er zijn busverbindingen naar en van het object, dit betreffen de buslijnen 51, 121 en 270. Het dichtstbijzijnde station is Station Driemanspolder.

Opleveringsniveau:
In huidige staat voorzien van o.a.:
- afgewerkte vloeren;
- afgewerkte plafonds met inbouwarmaturen;
- toilet;
- airconditioning;
- entree met balie;
- centrale verwarming;
- diversen te openen ramen.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijs:
€ 2.450,- per maand, exclusief B.T.W. en servicekosten.

Servicekosten:
€ 144,- per jaar exclusief B.T.W., als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per jaar te voldoen, voor de kosten van o.a.:
- onderhoud gemeenschappelijke groenvoorziening;
- onderhoud centrale verwarming;
- onderhoud rookgasafvoerkanaal.
Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele B.T.W. geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor nader vast te stellen termijnen.

Zekerheid:
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

B.T.W. status:
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaard van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Voorbehoud:
Elke (afspraak) transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaresse (directie verhuurder).

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de JUWEELLAAN 188 te ZOETERMEER. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan