Resultaten laden ...

Kapitein Rondairestraat 8

15 - 71 m2 kantoorruimte te huur in Tilburg

Kenmerken

Servicekosten € 4 /maand
Aantal parkeerplaatsen 10
Huur parkeerplaats € 400 /parkeerplaats/jaar
Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Industrieterrein Loven
Bedrijventerrein LOVEN
Bouwjaar 2024
Energielabel A++++
Aantal bouwlagen 3
Typische oppervlakte bouwlaag 250 m²

EXCLUSIEVE KANTOORRUIMTES TE HUUR!
Eerste Oplevering Gepland voor medio november 2024
Optie tot huren van een volledige verdieping in te delen naar eigen smaak!

Exclusieve en comfortabele kantoorruimtes te huur
Aan de rand van het bruisende centrum van Tilburg, op slechts 10 tot 15 minuten afstand van het treinstation en met directe toegang tot de belangrijkste uitvalswegen, introduceren wij een pas ontwikkeld multifunctioneel bedrijfsgebouw. Dit modern complex herbergt diverse exclusieve kantoorunits en beschikt tevens over opslagfaciliteiten. Het object is naar verwachtingen medio oktober 2024 klaar voor verhuur.

Het pand voldoet aan de hoogste standaarden voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.
Het pand heeft geen gas aansluiting en is uitgerust met warmtepompen voor verwarmen en koelen.
Het gehele dakoppervlakte is voorzien van zonnepanelen, waardoor het gebouw in grote mate zelfvoorzienend is in haar energiebehoefte.

Duurzaamheid en comfort zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden in onze kantoorunits
Elke unit is uitgerust met individuele temperatuurregeling, waardoor u het werkklimaat volledig naar uw persoonlijke voorkeur kunt aanpassen. De verlichting, bestaande uit energie-efficiënte Ledlampen, beschikt over minstens twee dimbare zones per ruimte. Dit betekent dat zowel de algemene verlichting als de spotlights geheel naar uw smaak in te stellen zijn voor de perfecte ambiance.
Ontdek de optimale werkomgeving die innovatie en duurzaamheid naadloos combineert!

De entree biedt een welkome omgeving waar u uw gasten perfect kunt ontvangen. Verder zijn er voorzieningen voor het ontvangen van post en pakketten. Vanuit de entree zijn er op de begane grond 4 kantoren voorzien achter een gesloten deur, naar de verdiepingen is er naast een trap ook een lift voorzien.

De eerste verdieping biedt een ruim opgezette gemeenschappelijke lounge met een gezellige koffiecorner, een eetgedeelte en comfortabele zitjes voor informele ontmoetingen. In de warmere maanden kunt u zich verheugen op het genot van ons ruime terras, waar u met collega’s, bedrijfsburen of gasten in de open lucht kunt ontspannen en netwerken.

Het complex biedt tevens een presentatie- en vergaderruimte die door elke huurder kosteloos kan worden gereserveerd en gebruikt, waarborgend dat u altijd een professionele setting heeft voor uw bijeenkomsten en presentaties. Daarnaast zijn er momenteel twee compacte spreekruimtes gepland. Deze zijn ideaal voor één-op-één gesprekken, of kunnen dienen als rustige belruimtes voor als u zich moet concentreren of vertrouwelijke gesprekken wilt voeren.

Parkeren in de straat is kosteloos en er is doorgaans ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Voor diegenen die op zoek zijn naar een eigen parkeerplek, bieden wij tegen een kleine meerprijs de mogelijkheid tot het huren van een privéparkeerplaats op de beveiligde parkeerplaats van het terrein. U krijgt toegang via een slagboom, die automatisch opent door kentekenherkenning of met een elektronische pass-key.

Er zijn op de begane grond 4 opslagruimtes beschikbaar welke te huur zijn in combinatie met 1 of meerdere kantoorunits.

Veiligheid wordt gewaarborgd door een alarm- en monitoringsysteem, uitgebreide brandmeldinstallatie en camera toezicht op de algemene ruimtes.

Voorwaarden
Het pand bevindt zich momenteel in de bouwfase, wat een unieke kans biedt om de standaardindeling te personaliseren. U kunt ervoor kiezen om meerdere units samen te voegen tot een grotere werkruimte of zelfs een hele verdieping naar eigen inzicht in te delen.

De huurtermijn is flexibel en afgestemd op uw keuze: voor individuele units hanteren we een minimale huurperiode van één jaar waarna u met inachtneming van een opzegtermijn van drie maanden, op elk gewenst moment de huur kunt beëindigen.
Indien u de voorkeur geeft aan het combineren van meerdere units of het exclusieve gebruik van een gehele verdieping, geldt een minimale huurperiode van vijf jaar, waarmee wij u de stabiliteit en continuïteit voor uw onderneming bieden.

De huurprijzen worden per unit berekend en omvatten een uitgebreid pakket aan voorzieningen: elke ruimte is keurig afgewerkt en direct betrekking klaar, met een eigen systeem voor koeling en verwarming, energiezuinige Ledverlichting, toegang tot lounges en koffiecorners, gebruik van spreekruimtes, schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes en meer.

Voor huurders die interesse hebben in meerdere units of een gehele verdieping, zijn specifieke voorwaarden van toepassing. Deze zijn onder meer afhankelijk van de benodigde aanpassingen en de inrichting van de ruimte(s). Dergelijke details stemmen we graag persoonlijk met u af, omdat we het belangrijk vinden om in te spelen op uw individuele wensen.

Doelgroep
Marketing- en communicatiebureaus, consultancybureaus, grafische en designstudio's, architectenbureaus, makelaarskantoren en vastgoedbeheerders, financiële dienstverleners (financieel, accountants, belastingadviseurs), IT-servicebedrijven en softwareontwikkelaars, onderzoeksbureaus en data-analysebedrijven, trainings- en opleidingscentra, reclamebureaus en PR-bedrijven, vertaal- en tolkdiensten, milieu- en duurzaamheidsadviseurs, evenementen- en beursorganisatoren, notariskantoren, advocaten en incassobureaus, HR- en recruitmentbureaus, zakelijke bemiddelaars en netwerkorganisaties.

 • Airco
 • Pantry
 • Topkoeling
 • Centrale verwarming
 • Buitenruimte aanwezig
 • Lift
 • Parkeervoorziening aanwezig
 • Opslagruimte
 • Brandmeldinstallatie met dooschakeling
 • Camera beveiliging
 • Fietsenstalling
 • LED Verlichting
 • Glasvezel
 • Vergaderruimte(s)
 • Vaatwasser
 • 24 uur toegankelijk