Resultaten laden ...

Keerkring 31

114 m2 kantoorruimte te koop in Gouda

Kenmerken

Prijs € 290.000 k.k.
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Nieuwe Park-West
Bedrijventerrein Gouwespoor (vh Nieuwe Park West)

Representatieve kantoorunit beschikbaar voor de verkoop op een toplocatie aan de Keerkring in Gouda. De zelfstandige kantoorunit is onder andere voorzien van een eigen entree, sanitaire voorzieningen en een pantry. Mede door haar uitstraling en indeling is de unit uitermate geschikt voor dienstverlenende of maatschappelijk opererende bedrijven.

Een groot pluspunt van het gebouw is haar uitstekende bereikbaarheid. De op- en afritten van de Rijksweg A12 bevinden zich op 5 autominuten afstand, waardoor omliggende steden zoals Den Haag, Rotterdam en Utrecht snel te bereiken zijn. Ook middels het openbaar vervoer is het pand perfect te bereiken via treinstation Gouda Centraal. Deze bevindt zich op enkele fietsminuten afstand.

Metrages (BVO)

Begane grond: circa. 57 m2 BVO

Eerste verdieping: circa. 57 m2 BVO

Parkeren
De kantoorunit beschikt over 3 privé parkeerplaatsen. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de directe omgeving ruimschoots aanwezig.

Bestemming`

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het gebouw een "bedrijventerrein-1” bestemming. Waardoor bedrijven tot en met categorie 3.1 zijn toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De kantoorunit zal in de huidige staat, welke is ontworpen door een architect, opgeleverd worden en is onder andere voorzien van;

- Airconditioning voor zowel koelen als verwarmen
- Alarminstallatie
- Brandpreventiemiddelen
- Camerabeveiliging
- Cv ketel
- Elektrische laadpaal
- Glasvezelverbinding
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Draaikiep ramen
- Op maat gemaakte Inbouwkasten
- Internet-/telefonieaansluiting
- Lamellen
- Pantry incl. vaatwasser, vriezer en kokendwaterkraan
- Stucwerkwanden
- Systeemplafond met LED-verlichting
- Toiletruimtes
- Wandradiatoren
- 23 zonnepanelen

Koopcondities

Vraagprijs: € 290.000,- k.k. exclusief btw.

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aanvaarding: In overleg

Energielabel
Toen wij dit pand in 2018 verwierven, werd het gekenmerkt door een energielabel E, wat aangaf dat er nog veel ruimte was voor verbetering op het gebied van energie-efficiëntie. Echter, sinds die tijd hebben we stappen ondernomen om dit te veranderen.

Daarom hebben we geïnvesteerd in een reeks energiebesparende maatregelen zoals het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Ook hebben we de traditionele verlichting vervangen door energiezuinige LED-verlichting. Daarnaast is de CV-ketel met de hoogste energie-efficiëntieklasse geplaatst.

Dankzij deze inspanningen hebben we onlangs ons energielabel opnieuw laten beoordelen. En met trots kunnen we zeggen dat ons pand is gestegen van een label E naar een label A+. Met dit nieuwe label voldoet dit kantoorpand ook aan het streven van de overheid (Energie akkoord 2013) om alle bestaande bouw aan minimaal label A te laten voldoen.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan