Resultaten laden ...

Keizersveld 47

300 m2 kantoorruimte te huur in Venray

Kenmerken

Huurprijs € 135 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Landweert
Bedrijventerrein Keizersveld

Deze unieke kantoor locatie is gelegen op een uitstekende zichtlocatie langs de A73 op bedrijventerrein Keizersveld te Venray. Het is een jong bedrijventerrein met een goede uitstraling, een uitstekende bereikbaarheid en een grote diversiteit aan ondernemingen.

De op- en afritten van de A73 grenzen aan dit bedrijventerrein. Nijmegen/Venlo en Duitsland (via de A67) zijn van hieruit in korte tijd te bereiken.

De kantoorruimte op de 1e verdieping is een zelfstandige etage heeft een eigen entree. Via een centrale hal heeft u toegang tot maarliefst 8 kantoren.

Het object is uitgevoerd met een systeemplafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen, tevens zijn er kabelgoten voorzien van elektra en WCD’s t.b.v. elektra, data en telefoon. De vloer is afgewerkt met een prachtige houtlook pvc-vloer. Tenslotte is het gebruik van het sanitair zelfstandig en bestaat uit een dubbele toilet en een pantry.

De volledige verdieping wordt op dit moment gerenoveerd, de foto’s van de kantoren met visgraatvloer zijn ter indicatie toegevoegd.

Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid.