Resultaten laden ...

Kempenbaan 0 ong

1.600 - 6.080 m2 kantoorruimte te huur in Veldhoven

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Meerveldhoven
Bouwjaar 2018

Locatie:
De nieuwbouw kantoorgebouwen worden gerealiseerd aan de Kempenbaan op Bedrijventerrein De Run te Veldhoven en zijn direct gelegen aan de rotonde van de doorgaande hoofdweg. De Kempenbaan vormt de centrale as over het bedrijventerrein, in de richting Eersel / Steensel. Bedrijventerrein De Run wordt met name gekenmerkt door de aanwezigheid van het Maxima Medisch Centrum en het High Tech complex van ASML en huisvest voornamelijk mkb-bedrijven met kleine en middelgrote bedrijfsobjecten. Aan de zijde van de Kempenbaan bevinden zich soortgelijke kantoorgebouwen en aan de overzijde eveneens moderne kantoren met showroom of bedrijfsruimten. In de directe omgeving zijn thans onder andere gevestigd ASML, Apanta GGZ, Wouters Parket, Bouwbedrijf van Kasteren, Vericon en BMV Bouwers met visie.

Bereikbaarheid:
De nieuwbouw kantoorruimte op Bedrijventerrein De Run te Veldhoven aan de Kempenbaan zijn direct bereikbaar via de op- en afritten van de snelweg A2/N2. Via deze snelweg bent u binnen enkele autominuten op de A58, A67 en A50. Verder is de verbinding met het openbaar vervoer goed dankzij een bushalte voor de deur met verbindingen tussen het centrum van Veldhoven en Centraal Station Eindhoven. Het Maxima Medisch Centrum (MMC) is centraal gelegen op Bedrijventerrein De Run.

Oppervlakte:
Ca 6.080 m² totaal - verdeeld over 4 gebouwen - vanaf ca 1.600 m²
Gebouw E - Verhuurd
Gebouw F - Ca 2.040 m² kantoor - verdeeld over 4 bouwlagen
Gebouw G - Ca 1.600 m² kantoor - verdeeld over 4 bouwlagen
Gebouw H - Ca 2.440 m² kantoor - verdeeld over 4 bouwlagen

Parkeergelegenheid:
115 parkeerplaatsen beschikbaar, gelegen op eigen parkeerterrein aan de Kempenbaan ongenummerd te Veldhoven, te verdelen over de 4 nog te realiseren kantoorgebouwen.

Opleveringsniveau kantoorruimte:
In overleg met huurder is het opleveringsniveau in de nog te realiseren kantoorgebouwen naar wens te bepalen.

Aanvaarding:
In overleg.

Kadastrale gegevens Kempenbaan ongenummerd te Veldhoven:
Gemeente: Veldhoven
Sectie: E
Perceelnummers: 5440 + 6374 (geheel perceel)

Bestemmingsplan:
Het bestemmingsplan van deze nog te realiseren kantoorpanden aan de Kempenbaan ongenummerd te Veldhoven op Bedrijventerrein De Run is op te vragen via één van onze bedrijfsmakelaars bij Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. en/of via de website van het omgevingsloket.

Bouwjaar:
Nieuwbouw - moet nog gebouwd worden.

HUURGEGEVENS

Aanvangshuurprijs:
€ 125,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Aanvangshuurprijs parkeerplaatsen:
€ 400,00 per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Huurtermijn:
Nader overeen te komen.

Verlengingstermijn:
Vijf (5) jaren.

Opzegtermijn:
Twaalf (12) maanden voorafgaand aan de expiratiedatum.

Huurindexering:
De huurprijs van deze kantoorgebouwen zal jaarlijks worden geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie (3) maanden huur inclusief eventuele servicekosten en B.T.W.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit te voldoen middels automatische incasso.

B.T.W.:
Indien huurder niet aan het “90% criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract:
R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de nodige aanvullingen.

Onze bedrijfsmakelaar de heer Peter Bossers is van alle beschikbare informatie op de hoogte betreffende de verhuur van de kantoorruimte in deze nog te realiseren kantoorpanden aan de Kempenbaan ongenummerd te Veldhoven.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan