Resultaten laden ...

Klaphekkenstraat 5

140 m2 kantoorruimte te huur in Oss

Kenmerken

Huurprijs € 850 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Berghemseweg Zuid

Ben je op zoek naar een veelzijdige kantoor- of winkelruimte met talloze mogelijkheden? Zoek niet verder! We hebben de perfecte locatie, gelegen aan de rand van het stadscentrum.

Deze kantoorruimte is strategisch gelegen op een A2 locatie, waardoor deze gemakkelijk bereikbaar is voor zowel klanten als medewerkers. De ligging aan de rand van het centrum van Oss biedt alle voordelen van een centrale locatie, terwijl je toch de drukte van het stadscentrum vermijdt.

Als je geïnteresseerd bent in deze representatieve kantoorruimte/winkelruimte in Oss, aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen om een bezichtiging te regelen.

Oppervlakten
+ Kantoorruimte van ca. 70 m2.

Kenmerken:

+ Veelzijdige Ruimte: Deze ruimte biedt eindeloze mogelijkheden voor zowel kantoor- als winkelgebruik. Of je nu een start-up runt, een boetiek wilt openen of gewoon behoefte hebt aan een ruim kantoor, deze locatie past bij al je behoeften.

+ Parkeergelegenheid: Voor jouw gemak is er betaalde parkeergelegenheid in de buurt beschikbaar, zodat jouw klanten en medewerkers altijd een plekje kunnen vinden.

+ Centraal Station: Het centraal station bevindt zich op loopafstand, wat betekent dat jouw locatie uitstekend bereikbaar is met het openbaar vervoer. Dit maakt het gemakkelijk voor zowel medewerkers als klanten om je te bereiken.

+ A2 Locatie: Deze locatie bevindt zich op een strategische A2 locatie, waardoor je een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid hebt voor een breed publiek.

+ Wacht niet langer en grijp deze geweldige kans om jouw bedrijf te vestigen op deze toplocatie!

+ Ligging: Begane grond

+ Systeemplafond met tl-verlichting

+ Apart toilet

+ Voorlopig energielabel C

+ Bestemming detailhandel (m.u.v. supermarkt), horeca t/m categorie 4, kantoor, dienstverlening, maatschappelijk. Volledige bestemmingsplan is op te vragen via ons kantoor.

Aanvaarding
In overleg

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan