Resultaten laden ...

Klarenanstelerweg 5

897 - 2.411 m2 kantoorruimte te huur in Kerkrade

Kenmerken

Huurprijs € 6.000 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen Dentgenbach
Bedrijventerrein Dentgenbach

DE ONROERENDE ZAAK :
Keurig nette kantoorruimte, verdeeld over begane grond en eerste verdieping. De kantoren hebben een centrale entree en zijn verdeeld over vier vleugels. De kantoren zijn per direct aanvaardbaar en worden as-is verhuurd.

BEREIKBAARHEID :
Gelegen op industrieterrein ‘Dentgenbach’ op goede zichtlocatie direct aan de nieuw vervaardigde ‘Buitenring’. Perfecte bereikbaarheid door zijn centrale ligging tussen Kerkrade – Landgraaf en Heerlen. De aansluiting op de provinciale autoweg N274 is zeer nabij.

OBJECT :
Het gebouw bestaat uit:

Bouwlaag - Omschrijving - Oppervlakte
Begane Grond - Kantoren - ca. 1.514 m²
Eerste verdieping - Kantoren - ca. 353 m²
Eerste verdieping - Casco kantoor/opslagruimte - ca. 544 m²

PARKEREN :
Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein, aan de voorzijde van het object. Het terrein is omheind en het parkeerterrein is afsluitbaar.

BESTEMMING :
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan ‘Industrieterrein Dentgenbach’. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'industriële doeleinden'. U dient zelf bij de gemeente Kerkrade te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

HUURGEGEVENS :
Huurprijs
In totaal EUR 6.000,- per maand ex BTW. Deelverhuur in overleg.

Huurtermijn
Op flexibele basis, in overleg met verhuurder.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Btw
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan