Resultaten laden ...

Kratonkade 3

120 - 2.175 m2 kantoorruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Schiemond

Stoer en veelzijdig: De Schiecentrale.
Een verzameling van 8 eigenzinnige gebouwen op een unieke locatie in Rotterdam: het Lloydkwartier, bruisende broedplek met het karakter van een haven. Het gebouw is dankzij de stoere en veelzijdige uitvoering van de elektriciteitsfabriek te herkennen als een architectuuricoon en creatieve hot spot. In 2008 is de Schiecentrale getransformeerd tot multifunctioneel gebouw met een vloeroppervlak van in totaal circa 36.000 m².

Voor het ontwerp is tevens gekozen voor flexibiliteit in gebruik van kantoor- en werkruimten waardoor het gebouw een duurzame toekomst heeft en daarnaast ook functioneert als huisvesting voor evenementen, studio's, horeca, woon-werkruimte, loftwoningen en een hotel.

In gebouw ''Kraton'' zijn kantoorruimten voor verhuur beschikbaar verdeeld over 2 verdiepingen, vanaf circa 120 m². Gebouw Kraton is een in 2008 nieuw gebouwd multifunctioneel mediagebouw aan de Lloydstraat 23 / Kratonkade 1-27. Industrieel en robuust uitgevoerd. De stoere cortenstalen gevel is een knipoog naar het maritieme verleden van het Lloydkwartier. In Kraton vind je radio- en tv-studio's en creatieve kantoorruimten. De perfecte plek voor grownups.

ENERGIELABEL
Deze kantoorruimten beschikken over een energielabel A++ (2022).

TE HUUR
- Kratonkade 3: circa 1.900 m² kantoorruimte gelegen op de vierde verdieping, in units vanaf 500 m²;
- Kratonkade 27: circa 120 m² kantoorruimte gelegen op de zevende verdieping.

BEREIKBAARHEID
De Schiecentrale is ideaal gelegen ten opzichte van de A15 (Rotterdam- Rozenburg), A16 (Rotterdam- Dordrecht- Breda) en de A20 (Gouda- Rotterdam- Maasdijk) en uitstekend bereikbaar met tram, metro en watertaxi.

PARKEREN
In de ondergelegen parkeergarage zijn er vijf parkeerplaatsen beschikbaar waarvan één plaats is voorzien van een elektrisch oplaadpunt. Aanvullend is het mogelijk te parkeren in het naastgelegen STC gebouw waarvan één voor een motor. De jaarhuur per parkeerplaats bedraagt € 2.000,--, te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJS
Vanaf € 150,-- per m² per jaar, te vermeerderen BTW, exclusief servicekosten.

VOORZIENINGEN
Algemeen:
- elektrische schuifdeuren;
- bellentableau;
- intercom met videofooninstallatie;
- representatieve entree;
- ontruimingsinstallatie;
- mechanische ventilatie;
- liftinstallatie;
- trappenhuis.

Kantoorruimte(n):
- energielabel A++;
- verlichtingsarmaturen;
- betonkernkoeling;
- pantry's;
- toiletruimten;
- gemoffelde kozijnen met HR ++ beglazing.

VERGADERRUIMTE
Via Trattoria Sophia is het mogelijk om in de Schiecentrale vergaderruimte te boeken. Dit is mogelijk met en zonder catering.

Er zijn twee verschillende zalen te boeken. Zaal 1 biedt ruimte voor 20 personen en zaal 2 voor 14 personen. Beiden zijn voorzien van een scherm en audio.

De huurprijs van een vergaderruimte bedraagt € 350,-- per dagdeel, te vermeerderen met BTW.

Trattoria Sophia biedt ook de mogelijkheid om catering af te nemen. Prijs is in overleg met Trattoria Sophia.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 60,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW. Een voorschot voor elektra- en verwarmingskosten zijn inbegrepen in de servicekosten.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 jaar. Iedere andere huurtermijn in overleg.

HUURBETALING
Vooruit per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Kratonkade 3-27" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan