Resultaten laden ...

Laagjes 36

22 - 851 m2 kantoorruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Huurprijs € 450 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Lombardijen
Bedrijventerrein Laagjes

Meerdere kantoorunits beschikbaar in dit moderne kantoorverzamelgebouw in Rotterdam op bedrijventerrein “Laagjes”. Dit binnenstedelijke bedrijventerrein ligt op de grens van de woonwijken en winkelcentrum Lombardijen en Vreewijk.
Het bedrijventerrein “Laagjes” is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto via de Colosseumweg en de Spinozaweg / IJsselmondse Randweg. Het verkeersknooppunt Ridderster (A-15/A-16) is op korte afstand gelegen.

In het verzamelgebouw zijn er meerdere kantoorunits beschikbaar variërend van circa 22 m2 tot maximaal circa 104 m2. Als huurder van een kantoorunit mag u gebruik maken van de gemeenschappelijke voorzieningen zoals onder andere de pantry, sanitaire voorzieningen, patio en de gemeenschappelijke vergaderruimte.

Door haar afmetingen zijn deze kantoorunits uitermate geschikt voor ZZP'ers of MKB- bedrijven die graag gebruik willen maken van een eigen kantoor met een professionele uitstraling in een dynamische omgeving.

Metrages (BVO)

Er zijn verschillende kantoorruimtes beschikbaar variërend van circa 22 m2 tot circa 104 m2. Voor de mogelijkheden neem contact op met de Online Bedrijfsmakelaar.

Parkeren

In de nabije omgeving is voldoende parkeergelegenheid.

Voorzieningen:

- Airconditioning
- Alarminstallatie
- Aluminium kozijnen met dubbele beglazing
- Brandpreventiemiddelen
- Camerabeveiliging
- Glazenwanden
- Vloerverwarming
- Internet- en telefonieaansluitingen
- Stucwerkwanden
- Telefonieaansluiting
- Verlichting
- Toiletruimte
- Wandradiatoren

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 450,- per maand.

Huurtermijn: In overleg, minimaal één jaar.

Servicekosten: € 35,- per maand.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van een maand huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst Januari 2023 en vervolgens jaarlijks.

BTW: Nee, is niet van toepassing.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan