Resultaten laden ...

Laan van Diepenvoorde 4

533 m2 kantoorruimte te huur in Waalre

Kenmerken

Huurprijs € 135 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Voldijn
Bedrijventerrein DIEPENVOORDE

Locatie:
De te huur aangeboden kantoorruimte aan de Laan van Diepenvoorde 4 te Waalre, is gelegen op kantorenpark Diepenvoorde. “Park Diepenvoorde” staat voor "kantoor houden in het groen” dankzij de situering pal aan het beschermd natuurgebied ’t Broek. Vanaf de beschikbare kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping heeft men een prachtig uitzicht op dit natuurgebied. Het betreffende kantoorgebouw is direct zichtbaar vanaf de snelweg A2 en randweg N2. “Park Diepenvoorde” is een hoogwaardig en ruim opgezet kantorenpark met een negental vergelijkbare kantoorgebouwen die plaats bieden aan bedrijven op het gebied van dienstverlening, handel en technologie. Ter plaatse zijn reeds gevestigd onder meer Johnson Controls, Dream Chip, Acknowledge IT, Yes We Can, Scandinavian Tobacco Group en Stichting MEE. In de directe omgeving zijn het Bastion Hotel en het Van der Valk "Hotel Eindhoven" gelegen. Zowel bij Hotel Eindhoven als het nabijgelegen restaurant Lugar kan men van een zakelijke lunch of diner genieten. Het winkelgebied van Waalre met winkelcentrum “Den Hof” kent een breed en gevarieerd winkelaanbod en bevindt zich op circa 5 minuten loopafstand.

Algemeen:
Het betreft een multi-tenant kantoorvilla op representatieve businesspark “Diepenvoorde” aan de zuidkant van Eindhoven. Door de situering aan de hoofdweg (Burg. Mollaan) op de hoek met de Laan van Diepenvoorde is het object zeer herkenbaar en geniet het veel exposure. In het gebouw is nog één kantoorvleugel beschikbaar met de navolgende oppervlakte (betreft het verhuurbare metrage, inclusief aandeel in de gemeenschappelijke ruimten).

Bereikbaarheid Laan van Diepenvoorde 4 te Waalre:
Deze kantoorvleugel gelegen op het Kantorenpark Diepenvoorde is uitstekend bereikbaar vanaf de snelweg A2/N2 en ligt zeer nabij de doorgaande weg Eindhoven-Valkenswaard. Op Kantorenpark Diepenvoorde zijn moderne kantoorgebouwen gelegen in een groene omgeving. Op loopafstand van de Laan van Diepenvoorde 4 te Waalre zijn het Bastion Hotel en Van der Valk Hotel Eindhoven terug te vinden. Het kantorenpark heeft een snelle busverbinding met het Centraal Station Eindhoven en ligt op korte afstand van de High Tech Campus.

Per auto:
Kantorenpark “Diepenvoorde” is direct zichtbaar vanaf de N2/A2 en bevindt zich bij op-/afrit (33) en nabij knooppunt ‘Leenderheide’ waar de A2 (Amsterdam-Maastricht) en A67 (Venlo-Turnhout) samenkomen. De bereikbaarheid van en naar het stadscentrum van Eindhoven is via de hoofdinvalswegen (Aalsterweg en Prof. Dr. Holstlaan) eveneens goed te noemen. De doorgaande weg vanuit België/Valkenswaard naar Eindhoven centrum, de Eindhovenseweg c.q. Aalsterweg, ligt op slecht 300 meter afstand.

Per openbaar vervoer:
Aan de Burgemeester Mollaan, waarvan de Laan van Diepenvoorde een zijstraat is, is op beperkte loopafstand een bushalte gelegen waardoor het object ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar is.

Beschikbare oppervlakte voor de verhuur:
Ca 533 m² kantoor - 1e verdieping

Parkeergelegenheid Laan van Diepenvoorde 4 te Waalre:
9 parkeerplaatsen beschikbaar, gelegen op een eigen parkeerterrein aan de achterzijde van het kantoorgebouw aan de Laan van Diepenvoorde 4 te Waalre. Verder zijn er aanvullend nog gratis parkeermogelijkheden aan de voorzijde van het object, aan de openbare weg.

Opleveringsniveau kantoorruimte:
• liftinstallatie (max. 1.000 kg / 13 personen)
• nieuwe systeemplafonds met geïntegreerde LED-armaturen (2023);
• aluminium kozijnen met te openen ramen middels draai- / kiep systeem
• buitenzonwering middels elektrisch bedienbare screens
• wandkabelgoten voorzien van wandcontactdozen en huidige databekabeling*
• open kantoorvleugel met optimale indeelbaarheid op stramienmaten van 1,80 m
• bouwkundige wanden voorzien van spuitpleisterwerk en (nieuw) wit getext
• geëgaliseerde betonvloer, legklaar voor tapijt of vinyl (2023)
• twee volledig betegelde toiletruimten met fonteintjes
• pantry voorzien van diverse apparatuur* (o.a. koelkast en vaatwasser)
• verwarming middels CV-installatie met radiatoren en thermostaatkranen
• luchtbehandelingsinstallatie in combinatie met WKO-installatie (Hydreco)
• serverruimte met patchkast*
• werkkast met uitstortgootsteen
• glasvezelaansluiting
• alarminstallatie*
• brandpreventie middels brandmeldinstallatie en brandblusvoorzieningen

* genoemde zaken zijn door een vertrekkend huurder (mogelijk) achtergelaten en worden eenmalig ter beschikking gesteld zonder dat verhuurder in staat voor een juiste werking. Eventuele aanpassingen, onderhoud, reparatie, vervanging en/of verwijdering komt voor eigen rekening en risico van de nieuwe huurder.

Gemeenschappelijk met andere huurders:
• representatieve, gemeenschappelijke ontvangsthal met diverse zitjes

Aanvaarding:
Per direct.

Energielabel:
Energieklasse: A+
Eind datum: 28-01-2031
Index: EI 1,13

Het kantoorgebouw beschikt over het zeer gunstige energielabel A+ welke geldig is tot 28-01-2031.
Hiermee voldoet het kantoorpand reeds ruimschoots aan de overheidsdoelstellingen waarbij vanaf 2023 alle kantoorgebouwen minimaal een energielabel C dienen te hebben en vanaf 2030 het verplichte energielabel A.

Kadastrale gegevens Laan van Diepenvoorde 4 te Waalre:
Gemeente: Aalst
Sectie: E
Perceelnummer: 2902
Oppervlakte: 3.369 m² (gedeeltelijk)

Bestemmingsplan:
Het bestemmingsplan van dit kantoorgebouw aan de Laan van Diepenvoorde 4 te Waalre op Kantorenpark Diepenvoorde is op te vragen via één van onze bedrijfsmakelaars bij Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. en/of via de website ruimtelijkeplannen.nl.

Bouwjaar:
2001

HUURGEGEVENS

Aanvangshuurprijs kantoorruimte:
€ 135,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Aanvangshuurprijs parkeerplaatsen:
€ 600,00 per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Voorschot servicekosten:
Nader overeen te komen.

Huurtermijn:
Vijf jaren.

Verlengingstermijn:
Telkens met vijf jaar.

Opzegtermijn:
Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum, wederzijds opzegbaar.

Huurindexering:
Dit kantoorpand aan de Laan van Diepenvoorde 4 te Waalre op Kantorenpark Diepenvoorde zal jaarlijks worden geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en B.T.W.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit te voldoen middels automatische incasso.

B.T.W.:
Indien huurder niet aan het “90% criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Er wordt geopteerd voor een met BTW belaste verhuur.

Huurcontract:
R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Onze bedrijfsmakelaar de heer Pim van der Werff is van alle beschikbare informatie op de hoogte betreffende de verhuur van de kantoorruimte in dit kantoorpand aan de Laan van Diepenvoorde 4 te Waalre.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan