Resultaten laden ...

Laan van Hildernisse-Noord 4

175 - 350 m2 kantoorruimte te huur in Bergen

Kenmerken

Huurprijs € 3.900 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Bergse Plaat

In Bergen op Zoom kunnen wij u te koop dan wel te huur aanbieden deze representatieve kantoorruimtes van ca 350 m2 VVO (ca 175 m2 per bouwlaag), op een kavel van ca 627 m2, met eigen parkeerplaatsen op eigen terrein. Het gebouw heeft op de begane grond een gezamenlijke entree met trappenhuis.

Het pand beschikt over een ruime eigen gratis parkeervoorziening. In de directe omgeving liggen tevens diverse openbare parkeerplaatsen.

Alle ruimtes zijn representatief ingericht en afgewerkt met vloerbedekking, stucwerk en systeemplafonds met LED inbouwarmaturen. Het pand beschikt over een airco- en alarminstallatie en internetaansluitingen.

Het pand beschikt over een label B energiecertificaat.

VASTGOEDPROJECT: Kantoorgebouw LAAN VAN HILDERNISSE NOORD 4B en 4C

KOOPPRIJS: € 575.000,= K.K. exclusief btw

HUURPRIJS begane grond + 2 gedeelde ruimtes op de 1e verdieping/ totaal ca 211 m2 VVO) € 2.475,- per maand exclusief BTW of BTW compensatie

Deze kantoren zijn momenteel nog verhuurd met BTW compensatie.

De kantoren op de 1e verdieping groot ca 211 m2 VVO inclusief 2 gedeelde ruimte zijn meerjarig verhuurd met BTW.

Huur incl. parkeerplaatsen aan de voor- en zijgevel (index 1-1-2024).

Er worden géén servicekosten in rekening gebracht.

Huurder draagt zelf zorg voor o.a. keuring en onderhoud van de individuele installatie CV combi, airco, afvalcontainers, schoonmaakkosten en onderhoud binnenbeglazing, alarminstallatie (onderhoud, keuring en doormelding), klein onderhoud en reparaties binnen. Internet- en telefonieaansluitingen zijn aanwezig.

Abonnementskosten internet, schoonmaakkosten interieur en binnenbeglazing van de eigen ruimtes, telefonie, bedrijfsverzekeringen en WOZ gebruikersdeel zijn voor rekening van huurder.

De Energiekosten of wel het verbruik van verwarming, airco, gas, water, elektra zijn voor rekening van huurder en worden door de energiebedrijven direct aan huurder berekend op basis van het werkelijk gebruik.

Het gevelonderhoud en -schilderwerk, hwa’s, dakbedekking, tuinonderhoud en bestrating, glazenwasser buitenbeglazing, en gebouwgebonden verzekeringen zoals glas- en opstalverzekering zijn voor Verhuurder.

De huurpenningen worden bij vooruitbetaling per maand voldaan.

HUURPERIODE: minimaal 3 jaar en steeds te verlengen per 3 jaar

OPZEGTERMIJN: 3 maanden

BESCHIKBAAR: in overleg

WAARBORG: 3 maanden huur excl. servicekosten excl. BTW

PROVINCIE: Noord Brabant

GEMEENTE: Bergen op Zoom

INWONERS AANTAL : 66.000

Adres: LAAN VAN HILDERNISSE NOORD 4B/4C te Bergen op Zoom

Het kantoorgebouw ligt direct nabij de Markiezaatsweg, waardoor een snelle ontsluiting mogelijk is. Op het terrein zijn ruim voldoende eigen parkeerplaatsen aanwezig. De locatie is ook prima bereikbaar met busverkeer.’

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================