Resultaten laden ...

Lage Dijk 6 A

120 m2 kantoorruimte te huur in Helmond

Kenmerken

Huurprijs € 75 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Hoogeind
Bedrijventerrein HOOGEIND

Zelfstandige kantoorunit met volop parkeergelegenheid beschikbaar voor de verhuur aan de Lagedijk in Helmond. De kantoorunit is gelegen op de begane grond van een bedrijfsverzamelgebouw en is onder andere voorzien van een eigen entree, sanitaire voorzieningen en een pantry.

Het gebouw is gelegen op het bedrijventerrein Hoogeind in Helmond dat bekend staat om haar diversiteit van aanwezige ondernemingen en goede bereikbaarheid. Het bedrijventerrein heeft namelijk een goede ontsluiting en door de diverse uitvalswegen een snelle verbinding met onder andere de N255 (Weert – Den Bosch), de N279 (Veghel – Asten) en de A67 (Eindhoven – Venlo). Maar ook ligt er een bushalte op loopafstand van het gebouw met een directe verbinding naar het NS-station.

Oppervlakte

Totale oppervlakte: circa. 120 m2 (BVO) inclusief sanitaire voorzieningen.

====================

Wilt u alle beschikbare informatie over dit kantoorpand ontvangen?

====================

Parkeren

Aan de voorzijde van het bedrijventerrein is volop gratis parkeergelegenheid aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de direct omgeving ruimschoots aanwezig.

Bestemming

De kantoorunit is uitermate geschikt voor dienstverlenende of maatschappelijke bedrijven. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Opleveringsniveau

- Zelfstandige entree
- Dames- en herentoilet
- Pantry
- Vloerbedekking
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Kunststofkozijnen met dubbele beglazing
- Wandradiatoren
- Internet- en telefonieaansluitingen

Huurcondities

Huurprijs: € 75,-- per m2 per jaar excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 1 jaar.

Service- stookkosten: € 20,- per m2 per jaar excl. BTW.

Aanvaarding: vanaf 1 juni 2021.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan