Resultaten laden ...

Leeghwaterstraat 25

27 - 88 m2 kantoorruimte te huur in Reeuwijk

Kenmerken

Huurprijs € 295 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Zoutman
Bedrijventerrein Zoutman
Bouwjaar 2002

Verzamelgebouw Reeuwijk is een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw met een tachtig huurders, veertig vaste huurders en veertig bedrijven die regelmatig vergader- en trainingsruimte of een werkplek huren. Naast de professionele organisatie en de uitgebreide dienstverlening staat Verzamelgebouw Reeuwijk bekend om haar gastvrijheid en goede sfeer tussen de huurders. Dit komt o.a. doordat de eigenaren ook medehuurders zijn, waardoor de lijnen kort zijn.

Daarnaast organiseren we enkele malen per jaar een borrel, barbecue of iets dergelijks om de kans te geven aan alle huurders om elkaar beter te leren kennen. Door de nieuwe randweg tussen de A12 en Gouda, waar we naast zitten, is de bereikbaarheid zeer goed. Met onze professionele receptie zorgen ze ervoor dat u kunt ondernemen in een gespreid bedje.

Huurmogelijkheden

Er zijn heel veel mogelijkheden om ruimte te huren in Verzamelgebouw Reeuwijk. Van werkplek, vergaderruimte en klein kantoor tot en met groot kantoor en magazijnruimte. De beschikbare units variëren van 20 – 300 m2. Hoewel de bezettingsgraad altijd aan de hoge kant is, is er altijd wel direct of op zeer korte termijn ruimte beschikbaar. Voor de nieuwste beschikbare ruimtes kunt u direct contact opnemen met de eigenaar.

Hieronder zijn wat ruimtes uitgelicht:

Werkplek: Huur: € 195,- per maand

Kantoor 40:
BVO: 27 m2
Huur: € 350,- per maand

Kantoor 23
BVO: 39 m2
Huur: € 475,- per maand

Kantoor D12
BVO: 88 m2
Huur: € 875,- per maand

Wat kunt u verwachten?

- Flexibele kantoorruimte
- Flexwerkplekken
- Stijlvolle vergaderruimtes
- Volop parkeergelegenheid
- Scherpe prijzen
- Kortlopende contracten
- Inspirerende werkomgeving
- Sfeervolle lunchruimte
- Creatieve sfeer
- Uitgebreide services grotendeels naar keuze.
- Door kosten te delen met medehuurders per saldo lagere kosten.
- Super snel en stabiel internet.

Huurcondities

Huurprijs: Kantoren vanaf € 295,- per maand
Huurtermijn: 1 – 3 jaar.
Servicekosten: Afhankelijk van de gewenste services.
Aanvaarding: Per direct.
Zekerheidstelling: Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten. BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan