Resultaten laden ...

Linie 540

27 - 89 m2 kantoorruimte te huur in Apeldoorn

Kenmerken

Huurprijs € 375 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Schoonlocht

Object/ligging
Dit kantoorgebouw bevindt zich op een uitstekende locatie, direct naast het NS-station Osseveld en het winkelcentrum 't Fort. Alle benodigde voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar, en de snelwegen A1 en A50 zijn binnen 5 minuten te bereiken. Het kantoorpand heeft een professionele uitstraling, gecombineerd met een warme ambiance.
Beschikbare kantoorruimtes bevinden zich op de begane grond en de vierde verdieping, en zijn geschikt voor de huisvesting van diverse ondernemers. Het gebouw biedt vergaderruimtes welke op aanvraag gebruikt kunnen worden. Een omgeving waar ondernemers elkaar informeel kunnen ontmoeten en inspireren, terwijl de individuele kantoren zorgen voor gewenste discretie en een rustige werkomgeving.

Verschillende bedrijven hebben zich al gevestigd in dit kantoorgebouw, waaronder Veilig Thuis, Fris Kinderdagverblijven en Alten Nederland. De beschikbare kantoorruimtes variëren in grootte, beginnend bij ca. 27 m², met prijzen vanaf € 375 per maand (zie de brochure voor beschikbaarheid).

Voor de beschikbaarheid van de units verwijzen wij u naar onze brochure, waar een overzicht in te vinden is.

Parkeergelegenheid
La Bastide beschikt over parkeerplaatsen op eigen terrein. Bovendien ligt het kantoorpand aan het parkeerterrein van winkelcentrum ‘t Fort.

Servicekosten
Verrekenbaar voorschot servicekosten: € 60,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Bestemming
Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Osseveld-Woudhuis. De bestemming van het perceel is: kantoor. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal (in overleg), vooruit te betalen.

Huurtermijn
In overleg.

Omzetbelasting
Er is sprake van een BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan