Resultaten laden ...

Marathon 2 *

728 m2 kantoorruimte te huur in Hilversum

Kenmerken

Huurprijs € 795 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Arenaparkkwartier

Synderella:
Synderella is een toonaangevende aanbieder van serviced kantoorruimtes. Klanttevredenheid en comfort staan op de eerste plaats. De moderne en flexibele kantoorruimtes bieden een productieve en comfortabele werkomgeving voor zakelijke professionals en groeiende bedrijven.

Met een volledig service-aanpak zorgt Synderella ervoor dat klanten zich geen zorgen hoeven te maken over de dagelijkse praktische zaken en zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: hun werk. De serviced kantoorruimtes zijn voorzien van hoogwaardige faciliteiten, waaronder snelle internetverbindingen, uitgeruste vergaderruimtes en professionele receptie-ondersteuning.

Synderella biedt niet alleen een mooie, prettige werkomgeving, er is ook oog voor de behoeften van de moderne ondernemer. Geen vastgeroeste kale-huurcontracten, maar een aanbod dat precies bij de huurder past. Kort of langer, een enkele werkruimte of grotere kantoorvloer, met balie of zonder, gezellig restaurant en cateringmogelijkheden of een kop koffie op de eigen kamer.

Object:
Moderne en flexibele kantoorunits te huur op het representatieve kantorenpark Arenapark. Het kantoorgebouw is op een mooie zichtbare locatie gelegen. Het Arenapark ligt aan de op-/afrit A27, een bushalte ligt naast het kantoorgebouw en NS station Sportpark ligt op enkele minuten loopafstand.

Op het Arenapark zijn verder ondermeer gerenommeerde bedrijven gevestigd als Nike, Spinnin Records, NCOI en Bergman Clinics.

Parkeergelegenheid:
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. De huurprijs bedraagt € 85,- per plaats per maand exclusief BTW.

Huurtermijn:
Flexibele huurtermijnen.

De huurprijzen zijn inclusief:
- gebouwgebonden servicekosten;
- meubilair elektrische zit/sta bureaus, bureaustoelen, kast, kapstok;
- gemeenschappelijke WiFi;
- koffie&thee voorzieningen in de pantry op de verdiepingsvloer;
- SMART features zoals slim deurbeslag en het boeken van meetings via de app.

De huurprijzen zijn exclusief:
- parkeren;
- aanvullende automatisering dedicated internet (VLAN), VoIP telefonie.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan