Resultaten laden ...

Markt 29

15 - 375 m2 kantoorruimte te huur in Oudenbosch

Kenmerken

Huurprijs € 2.995 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Oudenbosch-Centrum

Herenhuis met kantoorruimtes

Karakteristiek monumentaal pand voor wonen en werken

Markt, Oudenbosch Karakteristiek monumentaal pand wat in ca. 1850 is gebouwd, welke uitermate geschikt is om wonen en werken te combineren! Of houdt u gewoon van véél ruimte en uniek wonen? Dan is dit eveneens een perfecte match voor u.

De woning is traditioneel gebouwd in de 18e eeuw en omstreeks 2012 en 2021 heeft er een ingrijpende gedeeltelijke renovatie van het pand plaatsgevonden. De woonruimten bevinden zich op de 1e en 2e verdieping. Op de begane grond zijn diverse ruimten aanwezig welke gebruikt kunnen worden als kantoorruimtes.

U krijgt de kans om te wonen en werken op een uniek plekje in Oudenbosch nabij het centrum. Grijp die kans en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Begane grond De begane grond leent zich uitermate goed voor het houden van een kantoorruime(s) aan huis. Uiteraard zijn de ruimten naar alle inzicht en wensen zelf in te richten. Aan de straatzijde bevindt zich een ruimte van ± 32 m² groot. Deze ruimte is zeer licht te noemen omwille haar grote raampartijen. Achter deze ruimte bevinden zich nog een drietal kantoorruimtes ( ca. 20 m², 15m² ca. 33 m² groot), en toegang tot de ruime gewelven kelder (± 27 m²). De kamer van 15m² is voorzien van een douche en heeft een opstelplaats voor 3 wasmachines/wasdrogers. Deze ruimte is zeer geschikt als magazijn voor opslag of als pantry/kantine. Deze etage beschikt tevens over 2 gastentoiletten en een garderobe.

1e verdieping
Op de 1e verdieping bevindt zich het woongedeelte. De ruime woonkamer met open keuken ( ca. 75m²) beschikt over vloerverwarming en veel lichtinval; kortom een aangename ruimte om in te verblijven. De gashaard maakt het af voor een sfeervol geheel. De keuken is ingericht met een eilandopstelling wat zorgt voor een ruimte waar mensen samenkomen! Hiernaast geeft het veel opbergruimte aan de keuken, welke hiernaast is ingericht met een stoombakoven, warmhoudlade, magnetron, vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap. Vanuit de eetkamer is middels een schuifpui het dakterras bereikbaar.

2e verdieping
Via een open trap in de woonkamer komt men op de gecombineerde slaapkamer met studeerruimte (± 31 m²) en badkamer ensuite. De studeerruimte kijkt op speelse wijze uit over de woonkamer wat zorgt voor betrokkenheid tussen de ruimten binnenshuis. Een airconditioning zorgt tijdens de warme zomerdagen voor een koele ruimte om te verblijven. De geheel betegelde badkamer en-suite is ingericht met een inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en beschikt over vloerverwarming.

Via de overloop is de 2e slaapkamer (± 30 m²) bereikbaar alsmede een tweede badkamer en separaat toilet. Ook deze 2e slaapkamer is gemakkelijk in te zetten als 5e kantoorruimte. Een zeer geschikt pand voor een klein tot middelgroot kantoorbedrijf met woonruimte!! De badkamer aangrenzend aan deze 2e slaapkamer/ 5e kantoorruimte is ingericht met een ligbad met massagejets, separate douchecabine en wastafel. Eveneens is het 2e dakterras via de overloop toegankelijk. Het dakterras is het gehele jaar een fijne plek om te verblijven daar deze goed beschut is en het prachtige uitzicht op de basiliek van Oudenbosch maakt het een heerlijke plek om samen te komen met vrienden/familie. Het dakterras word medio zomer 2022 door de verhuurder gerenoveerd.

BIJZONDERHEDEN
- 320 m² woon en kantoor oppervlakte
- per direct beschikbaar - 2 tot 6 slaapkamers
- mogelijkheid voor 5 individuele kantoorruimtes
- centraal gelegen locatie - dakterras en tuin
- huurperiode 12 - 24 maanden ( overige periodes in overleg ) Aanvaarding : gestoffeerd ( alleen vloeren )

Beschikbaarheid : per direct Huurprijs: € 2995,- Borg: 2 maanden huur