Resultaten laden ...

Mauritslaan 77 a

300 m2 kantoorruimte te huur in Geleen

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Geleen-Centrum

OBJECT
Ca. 300 m² kantoorruimte gelegen op loopafstand van de Markt in Geleen. De beschikbare ruimte bevindt zich op de tweede verdieping van het gebouw, welke o.a. bereikbaar is via een lift. De verdieping bestaat uit 7 aparte kantoorruimtes variërend tussen 20 m² en 60 m². Bij de beschikbare kantoorruimte behoren 2 parkeerplaatsen.

LOCATIE
Gelegen in het centrum van Geleen, nabij de Markt. Centrum Geleen biedt voor ieder wat wils, van diverse kleding,- en schoenenwinkels, diverse eetgelegenheden en bijzondere speciaal zaken, sport,- en vrijetijdswinkels, electronica, wonen en conceptstores. Het pand ligt in de nabijheid van het busstation en nabij randweg Geleen welke zorg draagt voor een optimale verbinding met zowel de A2 als de A76.

PARKEERVOORZIENING
Bij de ruimte behoren 2 parkeerplaatsen. Verder is het mogelijk om in de directe omgeving te parkeren middels een parkeervergunning of kan in de naastgelegen woonwijk gratis geparkeerd worden. De laatste optie is betaald parkeren, dit is mogelijk tegenover het pand.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per kwartaal vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een waarborgsom (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen geen omzetbelasting verschuldigd, maar over de servicekosten is dit wel het geval.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.