Resultaten laden ...

Meent 24 b/c

320 m2 kantoorruimte te huur in Leerdam

Kenmerken

Huurprijs € 2.450 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Leerdam-Centrum

Representatieve kantoorruimte op een fraaie locatie met ontvangsthal, ruime keuken, riante kantoorruimtes en sanitaire voorzieningen.

Op een goede locatie nabij het centrum van Leerdam, op loopafstand van station Leerdam en het winkelcentrum, bieden wij circa 320m² kantoorruimte aan. Rondom het pand is meer dan voldoende parkeergelegenheid. Het pand is beveiligd met een nieuw alarmsysteem en kan indien gewenst eenvoudig uitgebreid worden.

Het pand beschikt over een vijftal parkeerplaatsen op afgesloten eigen terrein.
Daarnaast is het pand voorzien van slimme meters.
De entree op de begane grond en de nooduitgang op de eerste verdieping zijn beveiligd met een alarmsysteem en kan eventueel uitgebreid worden.

Begane grond: entree/hal met trapopgang; hal met gescheiden dames- en herentoilet; opslagruimte; ruime keuken met provisiekast; open kantoorruimte; aparte bespreekruimte met nooduitgang.
Eerste verdieping: ontvangst-/ wachtruimte; 3 riante kantoorruimtes, waarvan 1 geschikt als vergaderruimte; gescheiden dames- en herentoilet; berging-/kopieerhok met aansluitend serverruimte.
De kantoorruimten zijn allen voorzien van LAN-Cat5- aansluitingen, waardoor een netwerk eenvoudig wordt aangesloten.

Opleveringsniveau: in goede staat; verwarming middels CV installatie met radiatoren; voorzien van slimme meters, systeemplafonds en isolerende beglazing.

Parkeergelegenheid: er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.
Achter het pand bevindt zich nog een groot parkeerterrein (vergunningen stelsel via gemeente Leerdam).

De huurprijs betreft een aanvangshuurprijs.

Huurperiode: in overleg.

Ligging: Leerdam, met circa 21.000 inwoners, ligt op de grens van Zuid-Holland en Gelderland in het gebied ‘Vijfheerenlanden’ aan het riviertje de Linge. Een afwisselend landschap van weilanden, boomgaarden, grienden en rietvelden. Leerdam is zeer centraal gelegen in het land, in directe omgeving treft u de A27, A2 en A15. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten.

Leerdam is centraal gelegen temidden van de rijkswegendriehoek A27 ( Utrecht-Breda ), A15 ( Rotterdam-Arnhem / Nijmegen ) en A2 ( Amsterdam-Utrecht-Maastricht ). Voorts liggen in de nabijheid middelgrote plaatsen als Gorinchem, Geldermalsen, Tiel en Culemborg.

De stad heeft een rijke geschiedenis, zoals de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden, de stadswallen aan de Zuidwal en het Oude Raadhuis. Met de vestiging van de eerste glasblazerij in 1765 werd een onuitwisbaar stempel op Leerdam gedrukt. Tot op heden staat Leerdam internationaal als Glasstad bekend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan