Resultaten laden ...

Meerveldlaan 2M

101 m2 kantoorruimte te huur in Hoevelaken

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Horstbeek

Algemeen: Voor verhuur is beschikbaar een kantoorruimte gelegen op de begane grond. De kantoorruimte heeft een verhuurbaar vloeroppervlak groot circa 101 m², bestaande uit kantoorruimte met twee toiletten, een pantry met koelkast, systeemplafond met verlichting, wandcontactdozen en datadozen ingefreesd in de muren.

Bereikbaarheid: Gelegen in het centrum van Hoevelaken is de kantoorruimte binnen enkele minuten te bereiken vanaf de rijkswegen A1 en A28. Ook met het openbaar vervoer is het object uitstekend bereikbaar.

Vloeroppervlakte: Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 101 m².

Indeling: Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

Opleveringsniveau: De ruimte wordt in de huidige staat opgeleverd met onder andere:
• Twee toiletten;
• Pantry met koelkast;
• Systeemplafond met verlichting;
• Wandcontactdozen;
• Datadozen.

Bestemming: Kantoorruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs: € 1.145,- per maand te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten: Verrekenbaar voorschot van € 100,- per maand, te vermeerderen met de geldende BTW.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Huurbetaling: De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: In overleg. Verhuur betreft onderhuur.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan