Resultaten laden ...

Mettrayweg 30

107 - 135 m2 kantoorruimte te huur in Eefde

Kenmerken

Huurprijs € 475 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Verspreide huizen Eefde

Moderne kantoorruimtes en Opslagruimte te Huur

Te huur wegens verhuizing van het huidige bedrijf komt dit moderne kantoorgebouw met showroom en opslagruimte beschikbaar aan de rand van Eefde. Het kantoorgebouw ligt in een landelijke omgeving aan de rand van het gezellige dorp Eefde. Het gebouw is voorzien van veel ramen voor natuurlijk lichtinval én om optimaal te genieten van het prachtige uitzicht over de weilanden.

Bij de bouw is gekozen voor een tijdloos ontwerp, functionele indeling en hoogwaardige materialen. Dit is de kwaliteit van het gebouw absoluut ten goede gekomen én zorgt ervoor dat het gebouw een absoluut visitekaartje is voor haar gebruiker.

Eefde ligt op een strategische plek tussen de plaatsen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Eefde maakt onderdeel uit van de gemeente Lochem dat in totaal zo'n 34.000 inwoners telt. Via de diverse uitvalswegen, waaronder de Zutphenseweg (N348 Deventer – Zutphen), zijn de omringende dorpskernen goed te bereiken. Maar ook de rest van Nederland is vanuit Eefde zeer snel te bereiken. De op- en afrit van de autosnelweg A1bevinden zich op slechts 8 kilometer afstand.

Metrages (BVO)

Kantoorruimte begane grond 1: circa. 42 m2
Kantoorruimte begane grond 2: circa. 93 m2 (incl. archief 5 m2)
Kantoorruimte eerste verdieping 3: circa. 107 m2 (incl. archief 15 m2) (VERHUURD)
Opslagruimte: circa. 107 m2

Van de facilitaire diensten kan gezamenlijk gebruik gemaakt worden/

Parkeren

Aan de voorzijde van het pand is gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Opleveringsniveau
- Alarminstallatie
- Brandpreventiemiddelen
- Camerabeveiliging
- Garderobe
- Internetaansluitingen
- Glasvezel in de meterkast
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Systeemplafond met inbouw LED-verlichting
- Stucwerkwanden
- Deels laminaatvloer
- Deels linoleum vloeren
- Deels vloerbedekking
- Sanitaire voorzieningen op zowel de begane grond als de eerste verdieping
- Wandradiatoren
- Pantry met vaatwasser op de begane grond
- Keukenblok op de eerste verdieping
- Zonnepanelen

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft gebouw een bestemming "Bedrijf” waardoor bedrijven volgens de bij deze regels behorende Lijst van bestaande bedrijven (niet-agrarisch) zijn toegestaan.

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Huurcondities

Huurprijs geheel: € 3.000,- per maand exclusief btw.

Huurprijs kantoorruimte 1: € 475,- per maand exclusief btw.
Huurprijs kantoorruimte 2: € 850,- per maand exclusief btw.
Huurprijs kantoorruimte 3: € 925,- per maand exclusief btw. (VERHUURD)
Huurprijs opslagruimte: € 900 ,- per maand exclusief btw.

Servicekosten: Nader overeen te komen (bestaande uit verwarming en elektra en zal evenredig worden verdeeld over de huurders)

Huurtermijn: Minimaal 3 jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Aanvaarding: In overleg.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur. Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan